• Allai Pugačovai šodien 75! Krievijā to ignorēšot, bet izpētījuši, kur un kā viņa svinēšot

    Jubilāre
    Marta Kalniņa
    15. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alla Pugačova un Maksims Galkins
    Foto: Picture Agency
    Alla Pugačova un Maksims Galkins
    Šodien ir Krievijas primadonnas Allas Pugačovas 75. jubileja. Krievijas mediji to apņēmušies ignorēt.

    Krievijas medijos tiek vēstīts, ka Allas Pugačovas jubileja tikšot svinēta Kiprā, kur viņa ar vīru Maksimu Galkinu pirms dažiem gadiem iegādājusies villu. Jau pirms vairākām nedēļām saaicināts kupls viesu pulks – draugi un radi, kopumā aptuveni 160 cilvēki. Tostarp daži Krievijā zināmi ļaudis, kas esot dalījušies ar šo informāciju. 
    Nav gan zināms vai jubileja tiks svinēta šonedēļ. Vēl nedēļas nogalē Galkins atradās Izraēlā un vēstīja, ka sācies Irānas gaisa uzbrukums. Svētdien viņš vairs nekomunicēja ar faniem sociālajos tīklos, vien ievietoja nelielu fragmentu no piektdienas uzstāšanās Telavivā, kur jokoja par vietējo politiku. Iespējams,

    ģimene kara dēļ nemaz tik vienkārši nevarēs pamest Izraēlu.


    Krievijā attieksme pret Allu ir duāla. Vieni viņu aizvien uzskata par dižu mākslinieci, citi aicina Allai piešķirt ārzemju aģentes statusu un atņemt īpašumus dzimtenē, jo viņa nostājusies pret Krievijas uzsākto karu Ukrainā. Tieši tāpēc pieņemts lēmums, ka šodien nevienā Krievijas TV kanālā nebūšot dīvas jubilejai veltītu raidījumu. 
    Krievijas Valsts Domes deputāts Sergejs Solovjovs pirms dažam dienām pauda, ka viņai jāatgriežas dzimtenē, bet pirms tam publiski jāatvainojas tautiešiem par saviem negatīvajiem izteikumiem. 
    Pirms savas jubilejas Alla izdevusi divas jaunas dziesmas. Nesen producents Leonīds Dzjunkins Krievijas presei paziņoja, ka par viņas dziesmām dzimtenē neesot nekādas intereses:

    «Izrādās, ka viņa nevienam šeit nav vajadzīga! Neviens viņu – dziedātāju bez balss – šeit negrib klausīties!»

    Alla gan par to tikai pasmējās un norādīja, ka «neviens normāls cilvēks atgriezties tur netaisās.» Pirms dažam dienām pie Galkina villas Grjazjos muļķīgu joku izspēlēja šovmenis Stass Bareckis. Šovmenis paziņoja, ka esot vilku nopircis. Ieradās tur un izlikās, ka esot aizmirsis atslēgas, bet mēģināšot iekļūt pa «melno ieeju». Tas gan, protams, nenotika. Šis gājiens bija tikai lēts triks mediju uzmanības piesaistīšanai. Tiesa, vietējie esot novērojuši, ka mājā pēdējās dienās esot neierasta rosība. Ik pa laikam tur degot gaisma, ierodoties uzkopēji. Medijos lēš, ka māju uzpošot pirms saimnieku atgriešanās. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē