• Adriana Miglāne pēc šķiršanās: Es vīriešiem neticu, viņi runā melus

    Šķiršanās
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne pēc nepilnu gadu ilgas laulības izšķīrās ar savu dēla tēvu. Viņa atklāj, cik lielo finansiālo palīdzību viņa pašreiz saņem no bijušā vīra.

    Jaunā dziedātāja Adriana Miglāne pagājušajā gadā oficiāli šķīra savu laulību ar bērna tēvu. Lai arī sākotnēji sieviete šķiršanos esot pārdzīvojusi samērā mierīgi, sarunas laikā atklājas, ka nepilna gada laikā viņa esot sabrukusi vairākas reizes, kuras novedušas līdz pat slimnīcas gultai.

    «Es teiktu, ka es biju sapazinos ar ļoti nepareiziem cilvēkiem, kas manu situāciju saasināja. Tie bija darba kolēģi, sāku satikties ar vienu citu puisi, bet tur nekas nesanāca. Tas viss bija kopā, līdz es attapos, divas reizes slimnīcā,» atklāj viņa.

    Viņa skaidro, ka divus mēnešus bija ieslīgusi depresijā, kas bija ļoti smags periods. Jautāta, kādu atbalstu viņa saņem no bērna tēva, Adriana atzīst, ka ļoti niecīgu.

    «Finansiāli, absolūti, es daru visu viena pati. Viņš maksā alimentus, kas ir 150 eiro mēnesī, bet ko es ar tādu summu varu iesākt? Es samaksāju par dārziņu un tad jau aiziet 90 eiro,» saka Adriana.

    Kad esi nonācis zemākajā punktā, tad ir laiks meklēt palīdzību, ko Adriana arī darīja. Sieviete katru dienu sazinājās ar savu mentoru, gāja pie psihoterapeita un arī ģimenes ārsts iesaistījās ar palīdzību.

    «Es negribētu teikt, ka man ir riebums pret vīriešiem, bet es nespēju uz nevienu paskatīties. Man liekas, ka es skatos un es viņiem neticu, viņi runā melus. Es tiešām neticu nevienam vīrietim!»

    Kāpēc Adrianas bērna tēvs atsakās komunicēt ar savu dēlu un kāda šobrīd ir situācija?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē