• 60 gadu kāzu jubileja — aktieris Leons Krivāns atklāj stipru attiecību noslēpumu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Leons Krivānsar sievu Gunu Krivāni
    Foto: F64
    Leons Krivānsar sievu Gunu Krivāni
    «Jo ilgāk tu dzīvo kopā, jo vairāk rēķinies ar otru,» PDz atzīst aktieris, kurš šovasar svinēs dimanta kāzas.

    «Es ar savu cienīto vienkārši sadejojos. Iepazināmies deju kursos un tā arī visu mūžu esam mācējuši kopā nodejot,» PDz saka latviešu aktieris Leons Krivāns, kuru daudzi atceras kā Mieriņu seriālā UgunsGrēks.

    Pirms mēneša Leons nosvinēja 82. dzimšanas dienu, un kopā ar kundzi Gunu Krivāni viņš 27. augustā svinēs 60. kāzu jubileju.

    «Es diezgan agri apprecējos,» saka Krivāns, kurš solījumu mīlēt mūžam savai kundzei deva 22 gadu vecumā.

    «Boļševiku laikā ar sieviņu izdomājām, ka laulāsimies baznīcā. Es jau biju sācis strādāt teātrī, tādēļ uz svinīgo ceremoniju Ģertrūdes baznīcā atnāca arī pāris teātra kolēģi. Devu savai cienītājai solījumu mīlēt laimē un nelaimē, bagātībā un nabadzībā, slimībā un veselībā. Un es neaizmirstu šo solījumu,» saka aktieris.

    «Jo ilgāk dzīvo kopā, jo vairāk rēķinies ar otru. Ir arī mums bijuši nelieli konfliktiņi, taču tie vienmēr ir pierimuši. Grūti ir otram dot padomu – ko un kā pareizāk darīt.

    Manuprāt, mūs vada arī kāds augstāks spēks. Ir daudz kas, ko nevar izskaidrot, tāpēc nevajag taisīt sūdus.

    Es gan domāju, ka tāda Dieva soda nemaz nav. Katram vienkārši atnāk atpakaļ tās lietas, kuras viņš kādreiz izdarījis citam. Tādēļ arī attiecībās der atcerēties – nedari otram to, ko negribi, lai dara tev.

    Pirms kāda laika sarunā ar kolēģi nonācām pie secinājuma – lielāks prieks un gandarījums ir brīdī, kad nevis saņem ziedus, bet gan, kad tos kādam sniedz. Dots devējam atdodas! Tikai mums bieži vien šķiet – kā es tā pēkšņi došu otram, ja viņš man neko nav devis?» spriež Krivāns.

    «Gadiem ejot, esmu sapratis, ka daudzas nesaprašanās var atrisināt, vienkārši aprunājoties. Tādēļ ir svarīgi, lai būtu kāds, kurš tevi uzklausa,» teic aktieris.

    «Uz mūža beigām man sāk šķist, ka divu cilvēku šķiršanās patiesībā ir neizlādēta agresija. Un tieši agresija ir viena no emocijām, ko šis pandēmijas laiks dauzos ir radījis. Paskatos pa televizoru vienu otru mūsdienu filmu – tajās ir tik daudz agresijas! Es tās uzreiz griežu prom. Tad jau labāk skatos kaut ko par dzīvnieku pasauli. Cilvēks pierod pie agresijas un, iespējams, to pārnes arī uz attiecībām. Jābūt uzmanīgākiem,» teic aktieris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē