• 20 000 eiro par mākslīgo apaugļošanu – Sendija un Danute grib pēcnācējus

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigznes Sendija un Danute, plānojot kopīgu mazuli, izskata opcijas medicīniskajai apaugļošanai ārzemēs. Finansiāli šie izdevumi var sasniegt vairāk nekā 20 000 eiro.

    Dāmas 2023. gada septembrī mija laulības gredzenus Dānijā, jo šajā valstī viendzimuma pāriem ir atļauts salaulāties. Pagājis ir kāds laiks, kas nozīmē, ka ir piemērots brīdis, lai domātu par pēcnācēju radīšanu. Abas ir šokā par sabiedrības domām, jo lielākoties visi domā, ka viņas bērnu adoptēs.

    «Es tiešām nesaprotu, jo šādi jautājumi tiek uzdoti ļoti bieži. Jūs taču adoptēsiet, vai viņas var adoptēt? Es esmu sieviete, mēs varam iznēsāt bērnus, savus bērnus. Kāpēc mums būtu jāadoptē?» par sabiedrības uzskatiem šokā ir Danute.

    Abas dāmas, meklējot padziļinātu informāciju par apaugļošanu, atrada norvēģu sieviešu pāri, kuras jau to bija darījušas.

    «Norvēģu meitenēm IVF izmaksāja 20 000 eiro, bet jāatceras, ka viņas uz vietas tur dzīvo, viņām nav papildus ceļa izdevumi. [..] šajā summā ietilpa tas, ka viņas abas veica to IVF. Atlikums bija trīs un pieci, kas nozīmē, ka viņas abas var mainīties ar tām olšūnām,» Sendija skaidroja situāciju.

    Kādu lēmumu populārais sieviešu pāris pieņems?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē