• uzglabāt depozītu ērti un glīti

    Māja
    Liene Kozlovska
    Madara Ozoliņa
    Madara Ozoliņa
    26. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Atverot skapīti zem izlietnes, tukšās pudeles sagāžas. Tu tās steigā saliec atpakaļ, kur tās turas līdz brīdim, kamēr atkal kāds no ģimenes atver vaļā skapīti. Pazīstama situācija? Ir varianti! Konsultē Klinta Rasmane, mājokļa organizēšanas konsultante.

    Katram no mums ir iespēja dot savu artavu, lai vieta, kur dzīvojam šodien, un vieta, kur dzīvos mūsu nākamās paaudzes, kļūtu tīrāka un sakoptāka. To iespējams izdarīt, nododot tukšos iepakojumus paredzētajās vietās. 

    Katra ģimene pati izvēlas, vai un kā uzglabāt tukšos iepakojumus. Kādam ērtāk liksies katru iepakojumu nodot, cik ātri iespējams. Vēl kāds labprātāk došanos uz depozīta punktu plāno reizi nedēļā vai mēnesī. Galvenais noteikums: gan iepakojumu nodošanai, gan uzglabāšanai jābūt saskaņā ar cilvēka ikdienas paradumiem, lai tas dienišķajā skrējienā nekļūtu par slogu, bet drīzāk automātiskām darbībām. Protams, būtiski ir ievērot iepakojuma izvešanas regularitāti, lai mājoklī neveidotos liekie krājumi. Savukārt, kas attiecas uz uzglabāšanu, jāņem vērā, ka mājā ir jābūt atsevišķi atvēlētai vietai, turklāt ērti pieejamai. Bieži vien tā ir virtuve, kur vairums iepakojumu tiek atvērti, bet tikpat labi tos var uzglabāt arī kādā saimniecības telpā, garāžā vai priekšnamā.

    5 ieteikumi par glabāšanu

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē