• FOTO: Liepājā izdevniecības SANTA komandu sagaida ar aplausiem!

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gundega Skudriņa un Santa Anča Liepājas  Mūzikas, mākslas un dizaina skolā.
    Foto: Gatis Gertsons
    Gundega Skudriņa un Santa Anča Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina skolā.
    Šobrīd pilnā jaudā notiek izdevniecības «Žurnāls SANTA» akcija «IEVA dodas ciemos». Tikko notika tikšanās Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina skolā ar izdevniecības galveno redaktori, bijušo liepājnieci Santu Anču un viņas intervijas varoni, ugunīgi mirdzošo pasākumu producenti Gundegu Skudriņu. Pasākumu apmeklēja 100 lasītāju!

    Tikšanās Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina skolā

    «IEVA dodas ciemos!» – tieši ar šādu nosaukumu šobrīd visā Latvijā notiek izdevniecības «Žurnāls Santa» akcija, kurā pie lasītājām piecu novadu pilsētās dodas populārākā drukātā preses izdevuma «IEVA» galvenā redaktore Anna Peipiņa, savukārt pārējos 15 žurnālus un digitālo platformu «santa.lv» pārstāv izdevniecības dibinātāja un galvenā redaktore Santa Anča.

    Katru reizi kā pārsteigums pievienojas kāds īpašais viesis, kura skatījumu uz sevi izmainījusi tikšanās ar izdevniecības žurnālistiem.

    Šīs cilvēciskās tikšanās iededzina tik nepieciešamo siltumu un gaišumu tumšajos rudens vakaros.

    «IEVA dodas ciemos!» priekšā vēl divas tikšanās, uz kurām varat paspēt arī Jūs – 7. decembrī pulksten 17 Kuldīgas Mākslas namā ar īpašo viesi, ietekmīgo medicīnas nozares uzņēmēju Māri Rēvaldu, kuram žurnālā «SANTA» (Nr.9, 2021, www.manizurnali.lv) bija satriecoši atklāta intervija, un 14. decembrī pulksten 19 Cēsīs, viesnīcā «Villa Santa» Tilta mājā, tiek izsludināta papildu tikšanās!

    Tikšanās Siguldas Kultūras centrā «Devons»

    Īpašā viešņa bija ģimenes psihoterapeite Aina Poiša, kuru ar žurnālu «IEVA» saista sena draudzība. Vairākas lasītājas arvien atceras leģendārās «IEVAS» nometnes, tāpēc šurp bija atnākušas ar fotogrāfijām un atmiņām, lai arī kopš pēdējās nometnes jau pagājuši desmit gadi.  Tas ir kā pierādījums, ka «IEVA» vienmēr ir sniegusi nenovērtējamu emocionālu atbalstu latviešu sievietes pašapziņai un tai piemīt profesionāla spēja sajust sievietes vajadzības.

    Tikšanās Dobeles Centrālajā bibliotēkā

    Līdzās Santai Ančai, Annai Peipiņai tur viesojās dzejniece un žurnāla «Mans Mazais» redaktore Ērika Bērziņa, kura visus uzjautrināja ar pašironisku bērnības eseju un spilgtiem interviju pieredzes stāstiem.

    Dobeles bibliotēka mūs pārsteidza ar apbrīnojami ērti izkārtotu preses klāstu, no kuriem, kā atzina bibliotēkas vadītāja Lana Volante, izdevniecības «Žurnāls Santa» žurnāli ir visvairāk pieprasītie. Drukātā prese ar profesionāļu veidotu saturu ir īpaši vajadzīga! Par to liecina arī jaunākie abonēšanas dati – šoruden, par spīti visām digitālajām iespējām, abonenti mūsu žurnāliem ir samazinājušies tikai par pieciem procentiem. Bet žurnālam «Privātā Dzīve» pat ir pieaugums!

    Tikšanās Kultūras telpā «Gors» Rēzeknē

    Īpašā viesa statusā bija aktieris un dzejnieks Andris Bulis, kas ar saviem dzejoļiem un ekspresiju gluži kā raķete šāvās cauri lasītāju rindām. Tajā brīdī, kad Bulis pienāk un noskaita savu dzejoli «es šonakt mīlu citādi, tā mīlējis vēl neesmu, pie tavām kājām kritīšu, tās neprātīgi skūpstīšu», sieviešu acis iemirdzas kā brīnumsvecītes.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē