• Ciemos pie Normunda Jakušonoka – mūziķis izrāda māju, kurā nodzīvojis visu mūžu

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Viesojoties šovā “Pasaki to skaļi”, tautā iecienītais mūziķis Normunds Jakušonoks skatītājiem ļāvis ieskatīties arī savā mājā, kurā uzaudzis ne tikai viņš pats, bet mūžu nodzīvojuši arī viņa vecāki un vecvecāki.

    “Esmu diezgan pieticīgs cilvēciņš, jo man 12 kvadrātmetru istaba pietiek pilnīgi visam. Turklāt esmu ļoti slinks uz tīrīšanu – ja man būtu lielāka, būtu jāņemas un tas nav priekš manis,” izrādot savu istabu saka Normunds.

    Māju rotā ļoti daudz Normunda vectēva gleznu, ar kurām īpaši lepojas mūziķis. Vectēvs, kurš starp citu nodzīvojis līdz cienījamajam 99 gadu vecumam, ir iedvesmojošs piemērs, ka nekad nav par vēlu piepildīt savus sapņus.

    Kopš jaunības viņš sapņojis par gleznošanu, bet dzīvē sanācis tā, ka nav varējis atļauties mākslas studijas, un otas nācās atlikt malā.

    Taču 80 gadu vecumā sirmais kungs tomēr atsācis gleznot un darījis to gandrīz līdz pēdējai mūža dienai.

    Tāpat mūziķa māju rotā ne tikai vairāki televizori, bet arī iespaidīga krūzīšu kolekcija, kas gan sadāvinātas, gan paša vestas no ārzemju ceļojumiem.

    Interesanti, ka mūziķa vecāki ir no tiem retajiem laimīgajiem, kam saskanīgā laulībā izdevies sagaidīt zelta kāzas. Tētis bijis darbmācības skolotājs un viņam paticis arī mājās meistarot dažādas ierīces un uzlabojumus.

    “Tas man laikam no viņa iedzimts, man arī patīk darboties ar visādām ierīcēm. Es jau sešu gadu vecumā esot pilnībā izjaucis lenšu magnetofonu” sev raksturīgajā humorā nosmej Jakušonoks.

    Vectēva gleznotās ainavas apskatāmas šajā video, kur uzzināsit arī, kādi ir paša Normunda sadzīves ieradumi, ko un … cik mājā ir televizoru!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē