Monstera (Monstera deliciosa)
- Visu gadu vēlama 20 grādu temperatūra un diezgan daudz gaismas.
- Monstera aug, ja arī gaismas ir mazāk, bet tad neuzziedēs tās lielais, kallai līdzīgais zieds un neieriesīsies auglis (tas sastāv no sīkiem auglīšiem un ir ēdams – pēc garšas atgādina ananasu).
- Monsteru laista ar siltu ūdeni.
- Augu labāk nedaudz iekaltēt nekā pārlaistīt.
- Ja telpās ir ļoti sauss gaiss, monsteras lapas vēlams rasināt ar siltu ūdeni.
- Raksta sākums
- Krasula (Crassula portulacea)
- Līdakaste (Sensevieria trifasciata)
- Monstera (Monstera deliciosa)
- Zāmija (Zamia furfuracea)
- Ķīnas roze (Hibiscus rosa sinensis)
- Sandera dracēna (Dracaena braunii sin. Sanderiana)
- Dīfenbahija (Dieffenbachia)
- Zebrīna (Zebrina pendula)
- Nefrolēpe (Nephrolepis)
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨













































































