Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • 4 iemesli, kāpēc neizdodas izaudzēt garšīgus redīsus

    Dārzs
    Anija Pelūde
    Anija Pelūde
    17. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: OSINSKIH AGENCY / Shutterstock
    Lai gan redīsi ir vieni no visvieglāk un visātrāk izaudzējamiem dārzeņiem, tomēr ir vairāki apstākļi, kas var sabojāt redīsu audzēšanas prieku. Taču no tiem var izvairīties, izvēloties pareizus sējas termiņus, laikus izravējot, regulāri laistot un nodrošinot augšanai un attīstībai labvēlīgu vidi.

    4 iemesli, kāpēc neizdodas iegūt labu ražu

    1. Atceries, ka pārlieks redīsu sīvums parādīsies, ja redīss būs audzis pārāk lēni vai pārāk ilgi. Lai redīss ienāktos maigs un kraukšķīgs, tam jāaug ātri!
    2. Ja redīsi augot plaisā, tas lielākoties notiek nevienmērīgas laistīšanas dēļ. Reta un bagātīga laistīšana neaizstās redīsa vienmērīgai attīstībai nepieciešamo vienmērīgo laistīšanu!
    3. Pārlieka siltuma un neregulāras laistīšanas dēļ veidosies cietas un šķiedrainas saknes.
    4. Karstums un nepareizs sējas laiks var veicināt redīsa izziedēšanu un sēklu veidošanos – tā vietā, lai izaugtu garšīga sakne.

    Vairāk par redīsu audzēšanas knifiem lasi šajā rakstā!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē