• Vai atkal iemīlējies par sevi vecākā!? Kāpēc aktieris Busels sacerēja dziesmu Plotņikovai

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    20. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Maksims Busels.
    Foto: F64
    Maksims Busels.
    «Man patīk nobriedušas sievietes, jo viņās nav bērnišķīgā stresa un izlikšanās,» intervijā žurnālam «Santa» reiz sacīja 29 gadus vecais aktieris Maksims Busels, kurš itin bieži sabiedrībā parādās ar gados vecākām sievietēm. Jūnijā viņš veltīja dziesmu 17 gadu vecākai kolēģei Veronikai Plotņikovai.

    «Savulaik daudzi bija šokā par manu draudzību ar 21 gadu vecāku aktrisi Sandru Kļaviņu. Primitīvi sprieda par mums. Uzskatu, ka dvēselei nav vecuma. Mums bija īpaša platoniska saikne. Mēs kopā arī ceļojām. Komunicējām retāk, kad es atkal sagāju kopā ar meiteni, ar kuru biju pašķīries. Ar Sandru joprojām sazināmies, viņa ir lieliska un sievišķīga!» tā pirms pāris gadiem žurnālam «Privātā Dzīve» par attiecībām ar aktrisi Sandru Kļaviņu sacīja Maksims Busels.

    Pandēmijas laikā aktieris vietnē «YouTube» kopā ar simpātisko četrdesmitgadnieci psiholoģi Kristīni Balodi sāka veidot podkāstu ciklu «Seksuāli inteliģents» un bieži kopā ieradās pasākumos.

    Tagad aktieri kuluāros klāsta – jaunais aktieris Busels no jauna iemīlējies, un atkal kādā par sevi gados vecākā dāmā. Šoreiz – Plotņikovā. Pavisam nesen, naktī pirms Teātra dienas izcilības balvas pasniegšanas pasākuma bijušais Rīgas Krievu teātra aktieris Veronikai Plotņikovai sacerēja dziesmu. Rīgas Krievu teātra dīva Veronija Plotņikova šogad saņēma Lilitas Bērziņas balvu, un Maksimam gribējās viņu īpaši iepriecināt. Tāpēc viņš izdomāja melodiju un tekstu amizantai dziesmai krievu valodā – tajā bija gan aizkustinošs mīļums, gan humors un asprātīga vārdu spēle.

    «Tas bija ļoti smieklīgi, jauki un negaidīti,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzina Plotņikova. Viņa pauda – teātrī ar visiem esot labas attiecības, un kolektīvā jūtas cienīta un mīlēta. «Tas ir ļoti svarīgi,» atzīmē viņa.

    Veronika Plotņikova.
    Veronika Plotņikova.

    «Man Veronika ir Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra mūza. Tā domāju jau kopš laikiem, kad vēl nenojautu, ka reiz būšu viņas kolēģis. Vienmēr ar baudu klausījos viņas izpildītās Raimonda Paula dziesmas, uzmeklēju tās «YouTube». Īpaši mani iedvesmo «Kerijas dziesma»,» neslēpj Busels. «Mani priecē tas, ka ar gadiem Veronika kļūst arvien pievilcīgāka. Dzīvē viņa ir noslēpumaina sieviete, bet īsto brīvību iegūst un izpauž tieši uz skatuves. Man ir laimējies būt ar viņu kopā gan uz skatuves, gan aizkulisēs, gan vienkārši vērot viņu. Veronikai piemīt tāda sirds enerģija! Satiekoties vienmēr mēdzam apskauties,» mirdzošām acīm stāsta Busels.

    «Uzskatu, ka aktieriem ir veselīgi iemīlēties, un Veronika ir tā, kurā esmu iemīlējies ne reizi vien.

    Tāpēc, sacerot dziesmas tekstu, vārdi virknējās paši no sevis. Tā nu es ap pusnakti piesēdos pie klavierēm un trijos dziesma bija gatava,» atklāj Maksims.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē