• Spriedze kulminēsies ar Mēness aptumsumu. Horoskops visām zīmēm

    Ezoterika
    Jana Reķe
    31. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    «Novembra sākums būs ļoti intensīvs un piesātināts notikumiem, emocijām un jauniem dziļumiem. Skorpioniskās enerģijas, kas šobrīd ir izvirzījušās priekšplānā, vedinās būt atkailinoši tiešiem, drosmīgiem un nepiekāpīgiem. Īpaši izcelsies tādas jomas kā bizness un finanses – investīcijas un aizņēmumi,» pārliecināta astroloģe, astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Iekšējā pasaulē notiek svarīgs pašpārveides process, lai jūs varētu dzīvot daudz jaudīgāk. Šis laiks vedina uz atkārtotu atteikšanos, apzinātu mainīšanos vai drosmīgu lēcienu. Tikai šoreiz tas būs jādara daudz gudrāk – skaidri apzinoties sava ķermeņa resursus, finansiālās iespējas un arī emocionālās vajadzības.

    Lai arī kā konkrēti jūsu dzīvē izspēlēsies šī spēle starp paturēšanu un atlaišanu, vienīgais efektīvais veids, kā ar to tikt galā, būs paškontrole, savaldība, samērīgums un saprātīgums. Visu dariet mierīgi, uzmanīgi un kontrolēti. Iespītēšanās, pārmērīga emocionalitāte un tās iespaidā vēlme lēkt uz karstām oglēm ļoti labi ārstējas ar pašdisciplīnu un atbilstošu darba slodzi.

    Šī perioda pieaugošā spriedze kulminēsies ar Mēness aptumsumu 8. novembrī, bet visa šī nedēļa būs kā ieskrējiens ceļā uz to, papildus apgriezienus uzņemot no 5. novembra.

    Laiks nav piemērots jaunām iniciatīvām. Īpaša vērība jāpievērš iekšējam stāvoklim, noskaņojumam. Būtu ieteicams izvairīties no lielām cilvēku masām, kur ir daudz emociju, kā arī no vietām, kur var būt paaugstināta bīstamība vai agresivitāte. Spontāns risks, uzdrīkstēšanās neattaisnosies.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē