• Sākusies pēdējā nedēļa pirms aptumsuma koridora

    Ezoterika
    Jana Reķe
    18. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    «Šī ir pēdējā nedēļa pirms aptumsuma koridora, tādēļ īpaši nozīmīga un jaudīga. Būs spēcīgs dzinulis rīkoties, risināt aktuālos jautājumus, sevišķi tos, kas saistīti ar savstarpējo attiecību noregulēšanu. Arī mīlestības un kaisles enerģija ir gaisā un var veicināt liktenīgu iepazīšanos, jaunu attiecību izveidošanos vai arī kādu attiecību oficiālu pārtraukšanu,» atklāj astroloģe un astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Gaidāma vērtību sistēmas pārskatīšana, jauno prioritāšu izvērtēšana. 23. oktobrī notiks jaunās izpratnes dzimšana. 23. oktobrī Saule un Venera pāries temperamentīgajos Skorpionos, pilnībā mainot dominējošo astroloģisko noskaņu. Priekšplānā izvirzīsies naudas un varas jautājumi, spēja mainīties, atteikties no tā, kas jums vairs nenāk par labu. Kontrolējoša pieeja daudzām lietām. Šī enerģija pilnībā aktivizēs 25. oktobrī gaidāmā aptumsuma tēmas un jautājumus. Jaunas vērtības būs noformējušās, tagad tikai jātur sev un pasaulei dotais solījums un jāmaina sevi, lai paši spētu tām atbilst. Vide prasīs, lai jūsu vārdi saskanētu ar darbiem un asi reaģēs, ja tā nebūs.

    24. oktobris būs pēdējā mēness cikla diena ar aptumsuma noskaņu, kas veicinās vides, ķermeņa, prāta un valodas attīrīšanu no pagātnes nospiedumiem. Esiet uzmanīgi un atbildīgi tajā, ko domājat un runājat!

    Jaunām iniciatīvām laiks nav piemērots, sevišķi uzmanīgi esiet no 22. oktobra, jo sastrādātajam var būt ļoti tālejošas sekas.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē