• Mīļajām šuvējām (18+)

    Sekss
    Erkils Kolts
    3. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gribēju rakstīt – sekss ir smalka lieta – un aprāvos. Cik tradicionāli un banāli tomēr skan šī frāze! Lai gan attiecībās iņ un jaņ viens otram pieslīpējas, veido sinerģiju, nereti starp vīrieti un sievieti kas ļoti būtisks dažādu iemeslu dēļ paliek nepateikts, nezināms.

    Sievietēm patīk teiciens: tu ieguvi manu miesu, bet ne dvēseli. Taču gadās arī tā – vīrietis var smalki just sievietes dvēseli, taču īsti nepārzina viņas miesu. Un otrādi.

    Ne visas dāmas ir tik valdzinoši atklātas kā Glafira Tarhanova filmā «Mīlnieki» vai Šārona Stouna «Pamatinstinktā». Ir mīlnieki, kuri runā, viens otram stāsta, kas viņiem nepieciešams, un ir tādi, kuri dažādu iemeslu dēļ klusē. Arī gultā. Rezultātā «horizontālajās attiecībās» mums visiem laiku pa laikam trūkst labsajūtas, nesaņemam to, ko būtu varējuši saņemt.

    Piemēram, mani arvien pārsteidz, cik mehāniski liela daļa sieviešu strādā ar lūpām. Tātad neprot. Vai nezina, ka var citādi. Varbūt pārāk ietekmējušās no pornofilmām, varbūt bijusi pieredze ar vīriešiem, kam der tikai šāda maniere vai kas dažādu iemeslu dēļ noklusējuši to, ka ilgojas pēc maigākiem pieskārieniem. Nav ko slēpt, arī pats pieklājības vai pārprasta takta dēļ ne vienmēr meitenēm esmu teicis, ka vēlos izjustākas kustības, «šujmašīnas» princips man neder.

    To pašu var teikt par stipro dzimumu.

    Kā saka dāmas: vienam mēle ir īstajā vietā, cits strādā kā skudrulācis.

    Lai cik savādi tas šķistu, laikā, kad informācija par dažādajām seksa nokrāsām ir pieejama vai uz katra stūra, gan sievietes, gan vīrieši ir izslāpuši pēc ļoti konkrētām zināšanām – tādām, kas der tikai viņiem, lai saprastu sevi un partneri, lai noturētu un uzlabotu attiecības. Ļaudīm, izrādās, ir milzums daudz jautājumu, taču nav, kam pajautāt. Pie seksologa iet neērti, it īpaši vienatnē. Savukārt seksšopos pārdevēju tik smalki neiztirpināsi, turklāt pārdevēja bieži vien nav tādas klases speciāliste, lai sniegtu ļoti profesionālu atbildi.

    Pat pieredzējušam brunčumedniekam gadās kļūmes. Septiņas sievietes atzīs, ka viņš gultā ir izcils, bet astotā nolīdzinās līdz ar zemi. Un arī viņš mocīsies ar jautājumu – kāpēc? Taču, visticamāk, pašapziņa neļaus to pavaicāt speciālistam, turklāt publiski.

    Daži neskaidros jautājumus noskaidro speciālos kursos. Vai pats uz tādiem ietu un ieteiktu draugiem? Diez vai, jo «mēs, vīrieši, taču visu zinām un nevaram atzīt, ka kaut neprotam». Katrā ziņā es neapmeklētu nodarbības, kuru rīkotāji sola fantastiku – iemācīt to, kā vienā vakarā ievilkt gultā meiteni! Bet nedēļā – septiņas! Paldies, tas absolūti nav nepieciešams!

    Pikanti izglītojošai lekcijai piekristu vien tad, ja runa būtu, piemēram, par seksa fizioloģiskajiem, psiholoģiskajiem aspektiem. Mani, piemēram, niansētāk interesē jautājums – kāpēc dažām dāmām 30 priekšspēles minūtes nereti var būt būtiskākas nekā pusstunda seksa? Kāpēc ir sievietes, kas strikti iestājas par «mazo draudziņu» lielajiem izmēriem, bet citas savukārt ir pārliecinātas – tas absolūti nav nepieciešams, jo visu nosaka labas prasmes un tehnika.

    Arī daiļajām būtnēm ir, ko jautāt. Var jau pasmaidīt, bet cilvēki, kas bijuši klāt seksuālas ievirzes nodarbībās, atzīst, ka ne mazums sieviešu mulst, runājot par vīrieša erogēnajām zonām, nezina, kā paņemt rokās vīrieša dārgumu, nezina, par ko ar vīrieti vajag runāt un par ko – labāk ne. Sievietes ļoti nodarbina jautājums, kā sevi labāk parādīt, atkailināt vai kā vīrietim pateikt, ka viņām labāk patīk vaginālais, nevis klitorālais orgasms.

    Atklātība attiecībās un spēja mainīties partnera labā ir progresa dzinulis. Galu galā nav jau tik būtiski, vai tie ir kursi vai atklāta saruna vienam ar otru.

    Visbeidzot – ko tad darīt ar manām mīļajām «šuvējām?» Ja jau runājam par atklātību, droši vien kādai pačukstēšu tieši, ko vēlos, bet kādai varbūt neuzkrītoši un korekti uzdāvināšu abonementu uz kādu jēdzīgu nodarbību, kur kopā sanāk tikai sievietes. Runājas, apmainās domām un… mācās. Jā, arī to, kā pareizi un labi «šūt», neaizsedzot seju ar matu cirtām. Dažkārt taču gribas «ainavu» baudīt ar acīm.

    Varbūt kādai manai «šuvējai» izdosies pierādīt tēzi, uz ko tiecas vai visa sieviešu pasaule, – vīrietim ir nepieciešams labs sekss, nevis jauni ķermeņi!

    Sekss un attiecības

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē