• Leperu ģimene: Mēs tagad izbaudām mirkļus trijatā

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    24. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Kādā skaistā dienā Rihards devās garā pastaigā gar jūru ar meiteni, kura izmainīja viņa dzīvi.

    Mēs par viņu vēl dzirdēsim!

    Pagājušajā pavasarī Riharda un Kristas Paulas ģimenē ienāca Odrija. Jaunie vecāki saka – meita ir pats skaistākais, kas viņu dzīvē ir noticis.  

    «Mēs tagad izbaudām mirkļus trijatā. Odrija vēl ir maziņa, bet ātri izaugs, un mēs atkal būsim divi. Tāpēc izmantojam katru iespēju izdzīvot šos skaistos, jaukos ģimenes brīžus,» teic Krista Paula.

    «Paldies Dievam un kovidam, ka man katru dienu ir iespēja redzēt, kā šis mazais cilvēciņš aug, un jau var jau aizsniegties pēc lietām, kas viņai interesē. Rociņas kļūst garākas un intereses plašākas, un pamazām, vēl pieturoties, viņa sper savus pirmos soļus. Interesanti, kādu ceļu viņa savā dzīvē izvēlēsies. Es esmu aktieris, sieva šogad beigs arhitektūras studijas, bet viņa varbūt ies pavisam citā virzienā. Katrā ziņā domāju, ka mēs visi par viņu vēl dzirdēsim,» ar Odriju lepojas aktieris.

    Viņš atzīst – laimējies visu sakārtot tā, ka nopietnākās filmēšanas gan seriālos, gan filmās bijušas pirms meitas piedzimšanas, un tagad viņš var būt pilna laika tētis. «Un vēl aktierim, kurš filmējas kino, ir tāda priekšrocība, ka sava darba rezultātu var baudīt kopā ar ģimeni,» piebilst Lepers. 

    Sportiskā romantika

    Rihards saka – abi ar sievu ir ļoti sportiski. Arī viņu satikšanās bijusi tādā gaisotnē – kādās sporta spēlēs, kur Krista Paula bijusi tiesnese, bet Rihards tās vadījis. «Kad aiznesu Rihardam sacensību rezultātus, viss izvērtās romantiski – Rihards mani uzrunāja, pēc tam gājām skaistā pastaigā gar jūru, daudz runājām un tā arī aizrunājāmies līdz kāzām un meitiņas nākšanai pasaulē,» atceras viņa.

    «Mana sieva ir Baltijas čempione daudzcīņā, ir piedalījusies arī pasaules čempionātā,» lepojas aktieris. «Arī es tagad esmu nopircis laba zīmola izturīgus sporta apavus, ar kuriem var skriet ziemā. Savukārt vasarā braucam ar SUP dēļiem un sērfojam.» Šīs nodarbes abiem ir ļoti tuvas, tāpēc pirms nepilniem diviem gadiem pavasarī viņš Kristu bildināja uz SUP dēļa. Savukārt pērn Rihards veltīja pusmaratonu savai meitiņai.

    Nākotne jābūvē kopā

    Kad sākās Riharda un Kristas Paulas attiecības, aktieris atzinās – beidzot saticis cilvēku, kuru mīl pa īstam, un viņus vieno kopējs redzējums par to, kā dzīvot harmonijā. Tagad viņš saka: «Arhitekts ir tas, kurš var būvēt pamatus, bet aktieris var izdomāt griestus, lai nākotni varētu tālāk būvēt kopā.» Viņiem tas lieliski izdodas.

    «Kristas labākās īpašības ir lojalitāte, mīļums, skaistums, gudrība un… vēlreiz skaistums!» par sievu saka Lepers.

    «Rihardu raksturo gudrība, cieņa, pieklājība un ģimeniskums,» piebilst viņa. Ne velti tuvākie ģimenes draugi abiem ir Riharda brālis Oskars ar sievu Elīnu. «Kovida laikā gan tiekamies virtuāli, bet, jā, brālis ir mans labākais draugs,» teic Rihards.

    Mēs vienkārši plūstam

    Vaicāta, kā ģimenē sadala ikdienišķos pienākumus, Krista Paula stāsta: «Mums ir tā, ka mēs vienkārši plūstam – kuram ir iedvesma, tas arī kaut ko dara, piemēram, gatavo vakariņas. Varam arī negaidīti viens otru iepriecināt. Rihards mums ar Odriju ik pa laikam sarīko pārsteiguma koncertu – paņem ģitāru, uzspēlē klavieres un uzdzied. Mums nav tā, ka tikai reizi gadā Valentīndienā obligāti tiek sagādāts kāds pārsteigums.»

    Rihards atklāj, ka katram ģimenē ir savs firmas ēdiens, ar kuru otru palutināt: «Man padodas gatavot mīdijas čaumalās, bet Krista Paula gatavo lielisku gaileņu mērci.»

    Aktiera sieva piebilst, ka viņas mamma un vecmāmiņa, kas dzīvo Kuldīgas pusē, allaž parūpējas, lai jaunajai ģimenei ir garšīgi un veselīgi produkti: «Kad aizbraucam paciemoties uz Kuldīgu, mājās vienmēr pārvedam lauku labumus un arī saldētās gailenes, no kurām tad arī gatavoju garšīgo mērci.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē