• Diāna Kubasova: Agrāk piesaistīju vīriešus, kuri vēlējās izmantot un domāja tikai par sevi

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latviešu skaistumkaraliene Diāna Kubasova ar Instagram starpniecību ik dienu dalās dažādās dzīves pārdomās, kas galvenokārt skar sievietes pašapziņu un cieņu pret sevi. Vēloties pievērsties šai tēmai vēl tuvāk un izprast daiļā dzimuma pārstāvju mūsdienu domāšanu, viņa jautāja, kādas meitenes patīk puišiem. Tiesa, modeles viedoklis krasi atšķīrās…

    «Cik interesanti, ka daudzas meitenes man raksta, ka sievietei ir jābūt sievišķīgai, par sevi jārūpējas, jāsporto, jākrāsojas, jāvelk kleitas, jāpucējas utt. Es uzskatu, ka tas tomēr nav pats svarīgākais,» pārdomās dalās skaistumkaraliene Diāna Kubasova.

    «Meitenes bieži vien domā, kā pavedināt vīrieti, kā sagrozīt viņam galvu, lai viņš domātu par tevi visu dienu. Kaut ko tēlo, izliekas… Tā ir ļoti liela kļūda, jo viņas koncentrējas uz vīriešu vajadzībām, nevis savējām.

    Tevi nemīlēs, ja neiemācīsies sevi mīlēt un likt pirmajā vietā.

    Es zinu, par ko runāju, jo agrāk piesaistīju vīriešus, kuri vēlējās izmantot un domāja tikai par sevi.»

    Viņasprāt, kvalitatīvas attiecības sastāv no diviem pašpietiekamiem cilvēkiem, kuri katrs zina savu vērtību un mīl sevi. Ja cilvēks meklē otrā mīlestību, rūpes un uzmanību, taču nespēj to dot sev, tad šādas attiecības ieslīd līdzatkarībā, pretenzijās un cerībās, kas nav pamatotas. 

    «Kā tad es iemācījos beidzot sevi mīlēt un pieņemt simtprocentīgi, reizi pa visām reizēm? Es daudzu gadu laikā apvienoju psiholoģiju, pašizaugsmes prakses, kā arī garīgumu un meditācijas ar mērķi kļūt laipnai, piedodošai, patīkamai sev un apkārtējiem. Man patīk ātras un efektīvas darbības bez ūdens. Viens, divi, trīs – un rezultāts!»

    Diāna Kubasova atgādina: «Pirms satiec princi, vispirms kļūsti par dievieti sev!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē