• Blakus Laimas pulkstenim esošais ziedu salons ticis pamests — kas noticis?

    Karjera un bizness
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    2. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Edgars Orlovs
    Covid-19 pandēmijas sākumposmā, kad teju viss tika slēgts, viesnīcas Roma telpās ar jestru pasākumu tika atklāts ziedu salons Viņš. Nu jau vairākus mēnešus salona durvis ir slēgtas.

    Uz viesnīcas vadītājas Lindas Mūrnieces paziņojumu, ka viesnīcā ir dažas brīvas telpas un viņa grib mūros pie Brīvības pieminekļa atgriezt dzīvību un varbūt izglābt kādu uzņēmēju, atsaucās uzņēmējs no Valmieras puses – Aivis Megris. Viņš vairākus desmitus kvadrātmetru plašajās telpās iekārtoja ziedu salonu, turklāt ar lieliskiem noteikumiem – par īri Aivis nemaksā un sedz tikai komunālos maksājumus.

    Salons piedāvāja klientiem distancēti iegādāties ziedus, kā arī pasūtīt floristikas pakalpojumus dažādiem svētkiem. Turklāt salonu atklāja īpašā datumā – kā pārsteigums Aivja mammai, kurai tieši 8. maijā ir dzimšanas diena. Viņa arī bija ieradusies atklāšanas pasākumā, kur visi centās ievērot valstī noteiktos distancēšanās noteikumus – sasveicinājās ar elkoņiem un šampanieša glāzes nesaskandināja.

    Lieliskā vieta ziedu tirgošanai – atrašanās tieši blakus mīlētāju iecienītajam Laimas pulkstenim – neradīja aizdomas, ka bizness tur varētu panīkt. Tomēr jau vairākus mēnešus salona durvis ir slēgtas. No ielas puses rīdziniekiem un pilsētas viesiem paveras skumja aina – ziedu salonā valda tumsa un ziedi pat mētājas pa zemi.

    Hotel Roma saimniece <a data-id="126492" href="/tema/126492/linda-murniece?utm_source=internal&utm_medium=article&utm_campaign=theme_link">Linda Mūrniece</a> atzīst, ka nu jau ilgu laiku nav redzējusi viesnīcā izvietotā ziedu salona "Viņš" sailmienu Aivi Megri, kurš pazudis pēkšņi un bez jelkāda brīdinājuma.

    Linda Mūrniece PDz atzīst, ka arī saņēmusi pastāvīgo klientu un draugu jautājumus, kas īsti notiek ar ziedu salonu. Viņai atbildes neesot. «Aivim neesmu neko prasījusi. Redzu, ka veikals ir slēgts. Principā viņš aizņem telpas, kuras es varētu izīrēt. Bet viesnīca ir pārdošanas stadijā, un īstenībā es šīm telpām īrnieku netaisos tagad meklēt. Tas, ka viņš pazuda bez jebkādas informācijas, tas ir – nu tā, nesmuki. Personīgi esmu vīlusies. Sākums bija ļoti skaists.

    Gan mūsu klienti, gan sadarbības partneri tur gāja pēc ziediem. Manuprāt, bizness labi attīstījās. Bet tagad mums gandrīz vai jātaisnojas, kāpēc veikals ciet un kāpēc no ielas puses tik nesmuki tur izskatās,» tā Linda. Uzņēmēja piebilst, ka ar Megri viņu nesaista naudas lietas. «Atļāvu par velti lietot telpas, un komunālo maksājumu nav, jo viņš tur neko nedara.»

    PDz sazinājās ar Aivi Megri, lai uzzinātu, kur viņš tik mistiski pazudis. Ziedu salona saimnieks sacīja, ka attiecībās ar viņa labvēli Mūrnieci viss esot kārtībā. «Viņa ir pasakaina sieviete, kura daudz ko spēj un palīdz. Kovids veica savas korekcijas, tāpēc ar ziedu salonu Rīgā esmu nolēmis iepauzēt. Ceru, līdz oktobra vidum.

    Bija vasara, bija koronavīrusa periods… Sapratu, ka nav daudz cilvēku, tāpēc slēdzām salona durvis.

    Man pašam šī lieta ir sāpīga, taču biju spiests atzīt, ka varu izdarīt tik, cik varu, un veikals Rīgā pagaidām palicis novārtā. Kad nosals vīruss, iesim atpakaļ un strādāsim. Nav gan zināms, kā attīstīsies Lindas lietas ar viesnīcu un vai mūs tur vēl pieņems. Bet es tiešām ticu, ka viss notiks un būs labi,» solot veikaliņu vismaz piekārtot, sacīja Megris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē