• Virga ar pompu atzīmē 60 gadu jubileju. Uz skatuves dārd roks, jubilārs ballējas līdz rītam

    Slavenības
    Estere Jansone
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Romaško
    Pagājušajā sestdienā, 6. aprīlī, Latvijas roka karalis Anars Virga ar vērienu nosvinējis savu 60 gadu jubileju. Viņš kāpis uz skatuves, kur viņu klausītāji sagaidīja ar stāvovācijām. Pēc tam Virga ar draugiem dzīrojis pēcballītē līdz rīta gaiļiem.

    Leģendārais «līvs» Ainars Virga savu dzimšanas dienu svinējis Liepājas Olimpiskajā centrā ar iespaidīgu un pilnībā izpārdotu koncertu «Liepājnieks». Koncerta pirmajā daļā gaviļnieks muzicēja kopā ar Tomasu Kleinu un «Liepājas brāļiem» (Marhils, Guntis Veits, Guntars Račs, Igo, Ivo Fomins, Andris un Valdis Alviķi). Savukārt otrajā daļā uz skatuves kopā ar jubilāru kāpa grupa «Līvi», dziedātāja Olga Rajecka, folkloras kopa «Stiprās sievas», Durbes kamerkoris u.c. viesi, savukārt Teicēja lomā iejutās rokeris Frīdis.

    Vairāk nekā trīs stundas garajā koncertā, kurā klausītāji gan vairākkārt cēlās kājās, gan aktīvi dziedāja līdzi, gan gaviļnieku sveica ar stāvovācijām, izskanēja visi lielākie hīti no Ainara Virgas & Co repertuāra – sākot no «Zīlītes» līdz «Ozolam», taču par koncerta kulmināciju, neapšaubāmi, izvērtās leģendārās «Līvu» dziesmas «Dzimtā valoda» atskaņojums.

    Gan koncerta laikā, gan pēcballītē, kas līdz pat rīta gaismai norisinājās uz Rožu zāles skatuves un kurā piedalījās jubilāra draugi, kolēģi un ģimene, Ainars saņēma gan viesu apsveikumus, gan ziedu klēpjus, kā arī trīs ļoti skaistas un garšīgas tortes.

    Ainars Virga ar savu jubilejas koncertprogrammu vēlreiz iepriecinās fanus 22. jūlijā Dzintaru koncertzālē. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē