• Valdis Kalnozols dzīvojis ar divām sievietēm reizē – ko par to saka viņa mīļotā?

    Kino un TV
    Ziņu aģentūra LETA
    15. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Edijs Pālens
    Valdis Kalnozols kopā ar savu sievu Kristīni un influenceri Katrīni Vasiļevsku dodas apskatīt uzņēmēja bijušo Mežaparka māju, kuru viņš reiz dāvinājis savai bijušajai sievai par pusmiljonu latu. Kalnozols pa ceļam arī atklāj, ka tajos laikos dzīvojis divas dienas pie vienas sievietes un otras divas pie citas.

    Valdis Kalnozols skatītājiem vēlas pastāstīt savas dzīves tumšākos un priecīgākos notikumus, izkliedējot visas baumas, kas gadu laikā ap viņu ir vērptas. Kalnozols dodas uz Mežaparku, runājot par gados piedzīvotajām attiecībām.

    «Tās attiecības bija labas. Ar pirmo un otro sievu un bērniem svinējām dzimšanas dienas, braucām ceļojumos un tā tālāk. Bet tad ienāca viens periods, bet par to es vēlāk pastāstīšu.»

    Viņš dodas uz Mežaparka māju, kuru ir uzdāvinājis savai otrajai sievai. Šobrīd Kalnozols nespētu iedomāties dzīvi greznajā apkaimē, jo cilvēki tur skatoties uz to, cik turīgs esi, nevis uz pašu personību.

    «Man dzīvē bija viens tāds posms, kur divas dienas dzīvoju vienā mājās, savācu savus čemodāniņu un braucu uz otru māju dzīvot. Mežaparka māja bija dāvana otrajai sievai.»

    Viņa šī brīža mīļotā Kristīne, dzirdot Kalnozola pagātnes notikumus, vien kameras priekšā apstiprina, ka tagad viņam ir vienas mājas un vienas attiecības.

    «Es paturēšu pie sevis savas domas. Tagad viņš dzīvo vienā mājā. Viņam ir vienas attiecības.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē