• Slavenības aizbēg uz siltajām zemēm

    Atpūta
    Gita Vīksne
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    18. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lai gan Ārlietu ministrija šobrīd latviešus aicina neceļot bez būtiskas nepieciešamības, vairāki populāri ļaudis devušies uz siltajām zemēm. Atpūsties no ārkārtas situācijas Latvijā šobrīd daudziem esot gana svarīgs iemesls traukties ceļā.

    Apmeklē pasaules brīnumus Ēģiptē

    Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pavasari kopā ar sievu Jūliju sagaidījis saulainajā Ēģiptē. Galvenais ceļojuma iemesls ir treniņi. Tur Mairis gatavojas savai nākamajai cīņai, kas jau maija beigās plānota pret poļu smagsvaru Mariušu Vahu.

    Mairis daudz laika pavada arī kopā ar sievu Jūliju. Abi apmeklējuši slavenās Gīzas piramīdas, un Mairis devies mežonīgā izjādē pa tuksnesi zirga mugurā un atklājis sev jaunu hobiju – vindsērfingu. 

    Izbauda neprātīgu ātrumu Tenerifē

    Interneta zvaigzne Evelīna Pārkere ar savu draugu marta beigās devusies uz Kanāriju salām. Tur influencere var izbaudīt visu, kas nav pieejams Latvijā – ķert saules starus, braukt ar ūdens moci un laiski sūkt kokteiļus kafejnīcā.

    «Tenerifē viss notiek!» līksmo Pārkere. Viņa gan regulāri saņem pārmetumus no saviem sekotājiem par ceļošanu pandēmijām, bet kritizētājiem Evelīna atbild tā: «Iedomājieties, ka Instagram lapa ir kāda mājas. Ja tā publiska, jūs esat ieaicināti viņa mājās. Jums var nepatikt tas, kā viņš tās ir izdekorējis, bet jūs vēlaties izturēties cieņpilni, jo atrodaties mājās pie kāda, kurš dara lietas citādāk nekā jūs. Ja jums kaut kas nepatīk, vienmēr varat aiziet prom.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē