• Sanda Dejus zaudējusi draugu nepareizas dāvanas dēļ: Es ieberzos

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sanda Dejus
    Foto: Publicitātes foto
    Sanda Dejus
    Ciemos pie savējiem dodas pasākumu producente Gundega Skudriņa, aktieris un pasākumu vadītājs Mārtiņš Počs, kā arī radio balss Sanda Dejus. Otrajā vakara neizpaliks sarunas par interesantākajām dāvanām, kuru dēļ pat ir zaudētas draudzības. Ko tādu Sanda uzdāvināja draudzenei, kas lika pārtraukt viņu draudzību?

    Kopā būšanas šovs «Vakariņš ar savējiem» šajā nedēļā svin Ziemassvētkus un dodas ciemos pie savējiem. Galvenie nedēļas varoņi ir Gundega Skudriņa, Mārtiņš Počs un Sanda Dejus. Slavenības atminas savas sliktākās dāvanas, ko reiz ir saņēmuši.

    Daloties stāstos, Sanda atminas savu jaunību un atklāj, ka nepareiza dāvana var izjaukt draudzību, kā tas ir bijis viņai.

    «Jaunībā es esmu ieberzusies ar nepareizu dāvanu. Es mācījos augstskolā. Biju nolēmusi dāvināt grāmatas, kuras atradu bibliotēkā, makulatūras sadaļā, piemēram, Govju mehanizēta slaukšana. To govju mehānikue s uzdāvināju savai labākajai draudzenei. Viņa riktīgi apvainojās uz mani,» atminas Sanda.

    Sanda atklāj, ka pēc šī notikuma viņas draudzība ar minēto draudzeni ir beigusies, jo rūgtums par dāvanu esot bijis tik liels, ka to nav spējušas izrunāt.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē