• Romantisks randiņš, kuru tava otrā pusīte nekad neaizmirsīs. 5 idejas, kur doties!

    Svinam mīlestību
    Evelīna Stepiņa
    13. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Restorāns, kino, naktsklubs – tas ir tik pierasti! Padari šo Valentīndienu neaizmirstamu un uzdāvini savam mīļotajam cilvēkam īstu pārsteigumu – aizved uz vietu, kur viņš vēl nekad nebūs bijis!

    Romantiķiem

    Kur: Skatu tornis Kuldīgā

    Ja šajā randiņā tava otrā pusīte nebūs noreibusi no laimes un mīlestības, tad vismaz no augstuma gan! Sagādā neaizmirstamas sajūtas, aizvedot viņu uz nesen atklāto, 25 metru augsto Kuldīgas skatu torni. Tas atrodas Ventas upes krasta, un no tā paveras kino cienīgs skats uz vecpilsētu, Ventas rumbu un seno Kuldīgas ķieģeļu tiltu. Tornim ir astoņi līmeņi, tāpēc tā apmeklējums patiks ne tikai asāku izjūtu cienītājiem.

    IETEIKUMS: Īpaši romantiski tur būs vakara stundā, kad tornis ir skaisti izgaismots, un arī skats uz pilsētu iemirdzēsies gaismiņās. Laikus rosini, lai tavs sirdsāķītis apģērbjas atbilstoši laikapstākļiem.

     

    Dabas mīļotājiem

    Ku: Amatas dabas taka Cēsu novadā

    Ja varat izrauties romantiskā randiņā dienas gaišajās stundās, tad pastaiga pa Amatas taku Cēsu novadā būs īstā izvēle dabas mīļotājiem. Tā vijas gar Amatas upes gleznaino krastu. Amata ir īsta kaislību upe – viena no straujākajām un krāčainākajām Gaujas pietekām. Tai ir arī stāvi, līdz pat 45 metru augsti smilšakmens un dolomīta krasti. Pastaigu takas ved cauri neskartai dabai, ļaujot baudīt mieru, klusumu un absolūtu divvientulību.

    IETEIKUMS: Ja līdz tumsai vēl tālu, izvēlieties 12 kilometru garo pastaigu taku, bet, ja sāk jau krēslot, tad pietiks ar trīs kilometrus garo. Noteikti paņem līdzi siltu tēju vai kafiju termosā.

     

    Dullajiem

    Kur: Rīgas Moto Halle

    Ja rāma vakarēšana nav gluži jūsu gaumē, tad Valentīndienā var izbaudīt arī ko ekstrēmāku. Rīgas Moto Hallē var paraut ratā motociklu! Sacensību azarts un adrenalīns sagādās nebijušas emocijas jums abiem. Bet varbūt jūs gribēsiet savaldīt rodeo bulli? Kurš tā mugurā noturēsies ilgāk?

    IETEIKUMS: Ja tava otrā pusīte tomēr izrādīsies pārāk bailīga, neuzstāj! Varbūt šoreiz pietiks ar elektrisko šautriņu mētāšanu un mini golfu, kas arī tur ir pieejams.

     

    Sportiskajiem

    Kur: Rimi Olimpiskais centrs

    Tieši 14. februārī norisināsies pasākums «Zilās lagūnas peldējums». Divu stundu garumā tur varēs izbaudīt naksnīgo peldi trīs dažādos baseinos. Īpaši romantisku gaisotni radīs naksnīgās gaismiņas un mūzika. Būs arī aizraujoši konkursi. Pēc peldes varēs sasildīties saunā, pirtī ar bio sāls sienu, tvaika vai sajūtu pirtī.

    IETEIKUMS: Pabrīdini savu partneri, lai paņem līdzi peldkostīmu. Paķer līdzi arī maciņu, jo šis pasākums ir par maksu.

     

    Sapņotājiem

    Gaismas dārzs Mežaparkā.
    Gaismas dārzs Mežaparkā.

    Kur: Mežaparka Gaismas dārzs

    No pulksten 17 līdz 21 Mežaparkā jūs varat ienirt maģiskā pasaku pasaulē – rokās sadevušies, doties cauri izgaismotiem siržu, taureņu un mirdzošu vīnogulāju tuneļiem.

    No pulksten 18 līdz 23 varat izstaigāt arī Gaismas takas Biķerniekos un Anniņmuižā. Biķernieku meža pastaigu promenādē – posmā starp Biķernieku ielu un Linezera ielu – ar gaismas, skaņas un lielformāta attēlu palīdzību var izdzīvot četrus dažādus pasaku stāstus.

    Savukārt Anniņmuižas parkā apmeklētājus sagaidīs «Putnu aleja», vēršot uzmanību uz pilsētā mītošajiem putniem.Parka teritorijā ik pēc 100 metiem izvietoti četri vides objekti, kas papildināti ar gaismas un skaņas instalācijām.

    IETEIKUMS: Atceries par piemērotiem apaviem gan sev, gan savai otrajai pusītei, jo šobrīd tik mainīgajos laikapstākļos takas var kļūt slidenas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē