• Dubska un Ševeļovs pasaka, kas ir stilīgi, un kādu daudziem mīļu apģērbu būs jāizmet

    Mode
    Estere Jansone
    12. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Rīgas modes nedēļa ir noslēgusies, bet stila guru Žannai Dubskai un Denisam Ševeļovam ir ko teikt!

    Kā būt modīgam šajā sezonā un uzmirdzēt vasaras karstākajos pasākumos? Rīgas modes nedēļā portāls Santa.lv jautāja modes ekspertiem – kā šogad labāk ģērbties, un ko labāk atstāt pagātnē.

    Atskatoties uz modes nedēļu, influenceris Deniss Ševeļovs atklāj, ka viņam visspilgtākā šķita lietuviešu mākslinieces Rimantas Rimgalaites tērpu skate, un viņš bija ieradies vērot to šīs dizaineres veidotā jakā. Savukārt stilistei Žannai Dubskai atmiņā palikusi dizaineres Selīnas Kīras jaunā kolekcija. Beidzot mode esot kļuvusi "tāda, kuru gribas uzvilkt". 

    Modē brīvība un zilas debesis

    Deniss stāsta, ka šosezon modē ir brīvi, elpojoši un ērti apģērbi. «Nesen sēdēju un domāju – kas šobrīd ir modē? Vienā braucienā ar tramvaju man bija iespēja pavērot mūsdienu jauniešus, un es aptvēru, ka viņi valkā identiskas drēbes, kādas bija modē, kad man bija 16 gadu. Šodien modē ir ļoti interesanta parādība, kas iepriekš nekad nav bijusi tik izteikta. Mūsdienu apstākļi laikam ļauj katram cilvēkam radīt pašam savu stilu. Arī Latvijā cilvēki pieturās pie sava stila, un tas ir forši!» priecājas Ševeļovs.

    Stiliste Žanna Dubska akcentē šīs sezonas aktuālās krāsas: «Šobrīd aktuāli ir zilie toņi. It īpaši debesu zilā krāsa. Mēs visi ļoti ilgojamies pēc skaidrām debesīm, tāpēc tās šogad var vilkt mugurā! Esmu ievērojusi, ka cilvēki sāk smaidīt, kad redz citiem mugurā kaut ko saulainu, nedaudz violetu, gaiši zilu – šīs krāsas asociējas ar skaistajām un siltajām vasaras dienām,» atklāj stiliste.

    Nost ar šaurajām biksēm!

    Gan Žanna Dubska, gan Deniss Ševeļovs ir vienisprātis, ka no modes izgājušas šaurās bikses.

    «Manuprāt šaurās bikses vajag atstāt iepriekšējai desmitgadei. Apspīlētās bikses ir garlaicīgas!»

    saka Deniss.

    Žanna gan nav tik kategoriska. Stiliste iesaka šaurās bikses papildināt ar kādu interesantu apģērbu, piemēram, caurspīdīga auduma vai mežģīņotiem svārkiem vai biksēm. «Ja cilvēks ir radošs, viņam nav apģērba, kas nav modē!» piebilst Dubska.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē