• Būs jauna filma par Bridžitu Džonsu! Kādi pārsteigumi gaidāmi?

    Filmas
    Estere Jansone
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no filmas
    Jau tuvākajā nākotnē pie skatītājiem atgriezīsies sirsnīgā un komisko neveiksmju vajātā Bridžita Džonsa. Arī šoreiz vientuļnieci sagaidīs dažādi dzīves mesti izaicinājumi.

    Ar jestro Bridžitu Džonsu, kas mūžīgi cīnījās ar svaru, izdzīvoja mīlas likstu amerikāņu kalniņus, pārlieku daudz aizrāvās ar vīna baudīšanu un cigarešu kūpināšanu, rezonēja miljoniem sieviešu visā pasaulē. Visas trīs komēdijas «Bridžita Džonsa» sērijas pasaules filmu topā ieguva augstus novērtējumus gan no ekspertu, gan no skatītāju puses. Filmu veidotāji vēl negrasās apstāties – jau šā gada maijā sāksies ceturtās Bridžitas Džonsas filmas uzņemšana. Galvenās lomas atveidotāja Renē Zēlveigere ir apstiprinājusi, ka jau rūpīgi meklē sev dzīvesvietu, kur apmesties Londonā.

    Ceturtās «Bridžitas Džonsas» filmas darbība norisināsies astoņus gadus pēc trešās filmas «Bridžitas Džonsas mazulis», kurā Džonsa pasaulē laida dēliņu un laimīgi aprecējās ar mīļoto Marku Dārsiju. Ceturtajā filmā, kura balstīta uz rakstnieces Helēnas Fīlndingas romāna «Bridžita Džonsa: Traka pēc puišiem» motīviem, Bridžita būs vientuļā mamma. Romānā aprakstīti Džonsas piedzīvojumi vienai audzinot bērnus un izmēģinot iepazīšanās aplikācijas. Plānots, ka filmā atgriezīsies arī Kolina Fērta Marks Dārsijs un Hjū Grānta atveidotais Daniels Klīvers.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē