Ina viesmīlības nozarē strādā jau 15 gadus. Iepriekš viņa ir strādājusi Latvijas labākajos restorānos gan kā pavārs, gan konditors un vadījusi restorānu Jonathan. Ina ir daudzu pašmāju un starptautisku konkursu laureāte, bet 2015. gadā viņa ieguva Latvijas gada pavāra titulu.
«Mans mērķis ir parādīt, ka gatavošana ir radošs process,»
atklāj Ina. «Protams, katru dienu gatavot citā virtuvē pilnīgi dažādiem cilvēkiem ar dažādām gaumēm ir arī izaicinājums, bet vienlaikus man tas ir liels piedzīvojums, jo arī es raidījuma veidošanā satieku cilvēkus, kurus citādi man nebūtu iespēja satikt un mazliet iepazīt.»
Citi lasa
Savukārt Lauris Aleksejevs ir viens no Latvijā zināmākajiem šefpavāriem, viens no pieprasītākajiem lielu svinību organizatoru vidū. Viesmīlības jomā Lauris darbojas jau aptuveni 30 gadus, ir piedalījies vairākos TV3 gatavošanas raidījumos, bijis dažādu restorānu pavārs, līdz 2007.gadā izveidoja savu uzņēmumu.
«Šī man ir atgriešanās televīzijā pēc vairāk kā 10 gadu pārtraukuma.
Pa šo laiku ir uzkrāta pieredze un ir patīkami satikt televīzijas kolēģus, kā arī doties ciemos pie slavenībām – gan tiem, kurus esmu saticis, gan arī pie tiem, kurus vēl neesmu personīgi iepazinis. Šovā vēlos parādīt, ka ar rokām gatavots ēdiens ir daudz kvalitatīvāks un gardāks un nebūt ne sarežģītāks. Ikviens var mājās gatavot vienkārši, garšīgi un kvalitatīvi,» uzsver Lauris.
Pirmajā raidījuma nedēļā šefpavāri dosies ciemos pie aktiera Igora Šelegovska, Mazo pavāru skoliņas izveidotājas un digitālā satura veidotājas Lauras Grēviņas, mūzikas producenta un izpildītāja Gustavo, kā arī aktiera un pasākumu vadītāja Mārtiņa Poča.