• «airBaltic» nākamvasar piedāvās 11 jaunus maršrutus – 7 no Rīgas

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic publiskojusi lidojumu grafiku gaidāmajai 2024. gada vasaras sezonai. Lidsabiedrība plāno no Baltijas valstīm uzsākt lidojumus 11 jaunos maršrutos un savienot Rīgu ar 70 galamērķiem tās maršrutu tīklā. No Rīgas airBaltic piedāvās 7 jaunus galamērķus – uz Alikanti, Tirānu, Sofiju, Ļubļanu, Skopji, Kišiņevu un Prištinu.

    «airBaltic» prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: «airBaltic joprojām ir vadošā lidsabiedrība reģionā. Nākamā gada vasarā uzsākot lidojumus 11 jaunos maršrutos, mēs stiprināsim savu pozīciju, turpinot uzņēmuma izaugsmi un attīstot savienojamību no Baltijas.»

    «Gatavojoties nākamajai sezonai, mēs vienmēr rūpīgi izvērtējam situāciju tirgū un pasažieru pieprasījumu. Šoreiz esam identificējuši attīstības iespējas, nodrošinot savienojamību no Baltijas uz Balkānu reģionu un daļu Centrāleiropas valstu. Esam gandarīti paplašināt airBaltic piedāvājumu nākamajā vasarā ar ērtiem tiešajiem lidojumiem uz šiem reģioniem, kā arī palielināt lidojumu biežumu mūsu jau esošajos maršrutos.»

    2024. gada vasaras sezonā «airBaltic» plāno savu tīklu papildināt ar 11 jauniem maršrutiem – septiņiem no Latvijas, diviem no Igaunijas un diviem no Lietuvas. Tāpat lidsabiedrība plāno palielināt lidojumu biežumu uz tādiem pieprasītiem galamērķiem no Rīgas kā uz Romu, Telavivu, Prāgu un citiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē