• Līdaka sīpolos un skābajā krējumā

    Sātīgi ēdieni
    16. aprīlis, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Līdaka sīpolos un skābajā krējumā recepte
    Līdaka sīpolos un skābajā krējumā recepte
    Ēšanai vislabāk izvēlēties 1–1,5 kg smagas līdakas, tām gaļa ir maiga un sulīga. Jo lielāka aug līdaka, jo sausāka kļūst gaļa, tāpēc līdakas virs trim kilogramiem ieteicams izmantot zivju kotletēm.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    8 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē