Ķiploku ziedu kāti jāmarinē brīdī, kad tiem ir izveidojušies pumpuri, bet vēl nav atvērušies ziedi.
Recepte 4 puslitra burciņām:
Uzmanību! Šī marināde ir stipra, tāpēc, ja vēlaties maigāku, pievienojiet sāli un etiķi mazāk, procesā to pagaršojot.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Ķiploku ziedu kāti jāmarinē brīdī, kad tiem ir izveidojušies pumpuri, bet vēl nav atvērušies ziedi.
Recepte 4 puslitra burciņām:
Uzmanību! Šī marināde ir stipra, tāpēc, ja vēlaties maigāku, pievienojiet sāli un etiķi mazāk, procesā to pagaršojot.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit