Santa.lv
  • 20.12.2017
  • Vai katlam likt vāku?

    Vai katlam likt vāku?
    Vai katlam likt vāku?
    Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši.
    • Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši. Šādi dārzeņos esošās vērtīgās vielas neizkūpēs gaisā, bet gan paliks ēdienā. Ja šķidrums iet pāri malām, jāsamazina gatavošanas temperatūra, nevis jāņem nost vāks.
    • Savukārt, vārot  pupiņas, vāks gan jāņem nost, lai gaisā izkūp kaitīgās vielas, kas liek vēderam pūsties.

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk