• Lietuvā pazudusī meitenīte atrasta sveika un vesela

    Pazudis bērns
    Santa.lv
    Santa.lv
    Ziņu aģentūra LETA
    10. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kauņā atrasta deviņus gadus vecā meitene Agota, kas pazuda svētdien, un aizturēts aizdomās turamais, naktī uz trešdienu paziņoja Lietuvas policija.

    Policija pavēstīja, ka meitene atrasta dzīva un pašlaik atrodas slimnīcā.

    Agota tika atrasta kādā garāžā netālu no vietas, kur tika nolaupīta. Aizdomās par nolaupīšanu aizturēts 42 gadus vecs vīrietis.

    Policija atklāja, ka garāža bijusi pārveidota, bet plašāku informāciju nesniedza. Policija izmeklē, vai aizdomās turamais nav pastrādājis vēl citus līdzīgus noziegumus, jo Agotas nolaupīšana bijusi labi pārdomāta.

    Jau ziņots, ka Kauņā policija un brīvprātīgie otrdien jau trešo dienu meklē deviņus gadus veco meiteni Agotu, kas svētdien izgāja no mājam un pazuda bez vēsts.

    Kauņas policijas komisārs Mindargs Barštis otrdienas pēcpusdienā žurnālistiem pastāstīja, ka meitenes meklēšana aktīvi turpinās un tajā iesaistās arvien vairāk cilvēku.

    Barštis sacīja, ka līdztekus fiziskajai meklēšanai notiek «ārēji neredzams darbs», tomēr policija par to nesniedz sīkāku informāciju.

    Mediji ziņo, ka policija ar ugunsdzēsēju palīdzību pirmdienas vakarā un otrdien Kauņā uzlauzusi vairākas garāžas un no vienas no tām aizvedusi automašīnu «Mazda». Policija šīs ziņas atteikusies komentēt.

    Lietuvas policijas ģenerālkomisārs Renats Požēla žurnālistiem otrdien apstiprināja, ka viena no versijām ir nolaupīšana, turklāt tajā iesaistīti Agotas radinieki, kas aizveduši meiteni uz ārzemēm.

    «Šādu situāciju nevar izslēgt,» sacīja Požēla.

    2014.gadā dzimusī Agota R. svētdien apmēram plkst.16.30 izgāja un netgriezās. Pēdējā zināmā viņas atrašanās vieta ir kāda autobusu pietura, kur viņa bijusi aptuveni plkst. 17. Agotas tālruņa signāls pēdējo reizi fiksēts šajā pieturā.

    Policija pārbauda informāciju, ka Agota esot redzēta kopā ar kādu vīrieti un iespējams, tikusi nolaupīta, kad vīrietis iesēdinājis viņu savā automašīnā, iepriekš pavēstīja policijas pārstāve.

    Meklēt pazudušo meiteni policijai palīdz simtiem brīvpātīgo, starp viņiem arī Lietuvas zemessardzes – Strēlnieku savienības – biedri.

    Agota izsludināta starptautiskā meklēšanā, tomēr fiziskā meklēšana notiek Kauņā, norāda Lietuvas policija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē