• TV spēles V.I.P dalībnieki pārsteidz sporta fanus – hokejā triumfējis basketbolists Žagatiņš!

    Sports
    Estere Jansone
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64/Instagram/buky10
    Pēc vakara raidījuma «Veiksme Intuīcija Prāts» noskatīšanās, daudziem sašutumu raisīja dalībnieku nezināšana par pēdējā laika karstākajiem Latvijas sporta notikumiem. Sociālajos tīklos uzvirmojušas diskusijas par spēles dalībnieces šķērso minējumu.

    4. marta raidījums «Veiksme Intuīcija Prāts» burtiski uzspridzinājis sociālos tīklus. Ļaudis pārsteigušas raidījuma dalībnieku sliktās zināšanas par Latvijas sporta karstākajiem notikumiem. Raidījuma vadītājs dalībniekiem vaicājis «Nosauciet rezultatīvāko Latvijas hokeja izlases spēlētāju 2023. gada Pasaules čempionātā – viņa kontā ir trīs vārti un astoņas rezultatīvas piespēles!» Šis jautājums nesamulsināja dalībniekus. Viena no spēlētājām pārliecinoši atbild: «Šo es zinu. Tas ir Artūrs Žagatiņš? Žagars?» Gandrīz pareizi. Žēl tikai, ka Artūrs Žagars spēlē basketbolu. Pareizā atbilde bija Rihards Bukarts.  

     «Iespējams, Artūram vajadzētu balvu par gada sportistu, jo skaidrs, ka cilvēki, kas par sportu neinteresējas, tomēr zina viņa vārdu,» dalībnieces misēkli komentēja kāds sporta fans. Citi gan pikti aizrāda, ka jauno basketbola zvaigzni Žagaru jau nu gan vajadzētu atšķirt no ne mazāk slavena hokejista. Tiesa, ne visi ir tik kategoriski. daudzi TV spēles skatītāji aizstāv dalībniekus, kaskot, ka ne jau visiem par sportu jāinteresējas un jāzina visi sportistu vārdi.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē