• Tirdzniecības centrs komentē, kāpēc neļāva Briedim prezentēt viņa grāmatu

    Mairis Briedis
    Estere Jansone
    29. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Bokseris Mairis Briedis neslēpj sašutumu: piepeši atcelta viņa ilgi gaidītā grāmatas prezentācija grāmatnīcā lielveikalā «Spice». Tirdzniecības centra pārstāvji portālam santa.lv atklāj, kādēļ tāds lēmums.

    Sestdien tirdzniecības centrā bija ieplānota Maira brieža grāmatas «Mairis Briedis: Vai ir dzīve pēc lielā sporta» svinīgā atvēršana, taču pēdējā brīdī sportistam liegts to darīt. «No manis neatkarīgu iemeslu dēļ pasākums «Spicē» nenotiks. Tieši šodien ar mani sazinājās «Jāņa Rozes grāmatnīcas» pārstāvji, kuri paziņoja, ka ir spiesti pasākumu atcelt,» piktojas sportists.

    «Vienošanās par Maira Brieža grāmatas prezentāciju «Jāņa Rozes» veikalā «Spicē» tika noslēgta ar «Jāņa Rozes apgādu», taču tā netika saskaņota ar «Spices» vadību,» skaidro tirdzniecības centra mārketinga nodaļas vadītāja Svetlana Dāboliņa. Viņa min, ka informācija par šo pasākumu tirdzniecības centra vadību sasniedza krietni novēloti – vien tad, kad bija jau sākusies Brieža grāmatas prezentācijas reklāmas kampaņa. «Modes un dzīvesstila tirdzniecības centrs «Spice» patur tiesības izvērtēt mūsu telpās rīkotos pasākumus.

    Pieturoties pie savām vērtībām, tika pieņemts lēmums atteikt minētā pasākuma norisi mūsu tirdzniecības centrā,» ziņo Dāboliņa.

    Mairis Briedis gan nepadevās un savas grāmatas prezentāciju rīkošot ziedu bāzē «Florex» Kauguru ielā. Te varēšot sastapt vaigā pašu sportistu, iegādāties Brieža grāmatu un saņemt autogrāfu.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē