• «Opel» prezentē jaunos komercauto modeļus – būs arī ūdeņraža degvielas šūnu sistēma

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Opel» paziņojis, ka laidīs klajā jaunu vieglā komerctransporta automobiļu paaudzi – kompakto «Combo», vidējās klases «Vivaro» un lielo «Movano». Katram modelim būs jauns eksterjera dizains un pārveidota kabīne, savukārt akumulatora elektriskās versijas arī turpmāk piedāvās savā klasē labāko braukšanas diapazonu. Turklāt vācu zīmols paziņoja, ka jaunais «Movano» jau tuvākajā nākotnē būs pieejams arī ar ūdeņraža degvielas šūnu sistēmu.

    Zīmola gaidāmie vieglā komerctransporta modeļi ar Blitz emblēmu būs atpazīstami momentāni, pateicoties speciāli vieglajiem kravas automobiļiem interpretētajam Opel Vizor priekšdaļas dizainam, kas pazīstams no Opel jaunākajiem vieglajiem auto. Vizor apvieno zīmola emblēmu ar markai raksturīgo priekšējo apgaismojumu, veidojot vienotu vizuālo vienību, kas stiepjas pāri visai automašīnu priekšdaļai.

    Papildus ārējam dizainam ir pilnveidots arī jauno Opel Combo, Vivaro un Movano interjers. Atjaunināto automobiļu kabīņu galvenie elementi būs jaunās informācijas un izklaides sistēmas ar Apple CarPlay un Android Auto bezvadu savienojumu un krāsu skārienekrānu ar izmēru līdz 10 collām.

    Jauno Opel Combo, Opel Vivaro un Opel Movano akumulatora elektriskās versijas arī turpmāk piedāvās bezkompromisa lietošanas ērtības, kas ir līdzīgas attiecīgo modeļu iekšdedzes versijām. Pateicoties jaunākajām akumulatoru tehnoloģijām un uzlabojumiem, piemēram, vēl lielākai piedziņas sistēmas efektivitātei, visi trīs modeļi atkal piedāvās savā klasē vadošo elektriskās braukšanas diapazonu bez lokālajiem izmešiem.

    Jaunajā Opel vieglo komercauto klāstā ir pārņemtas visas priekšgājēju stiprās īpašības. To vidū ir plašs progresīvo autovadītāja palīgsistēmu klāsts, kas padarīs braucienus un manevrus ērtākus un, pats galvenais, drošākus. Turklāt šī trijotne būs pieejama ar dažāda garuma, augstuma un tipa virsbūvēm, lai apmierinātu visas profesionāļu vajadzības, un saglabās pārliecinošo kravnesību, lietderīgo slodzi un vilkšanas jaudu. Sīkāku informāciju par jaunajiem komerctransporta modeļiem Opel atklās tuvākajās nedēļās.

    Jaunās Opel vieglā komerctransporta saimes ražošana sāksies 2024. gada 1. ceturksnī, un pirmie furgoni dīleriem tiks piegādāti 2024. gada 2. ceturksnī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē