• Krievijas slavenības bargi soda par plikumiem. Kirkorovu pat izgriež no filmas

    Aktuāli
    29. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Filips Kirkorovs
    Foto: Instagram
    Filips Kirkorovs
    Pēc skandalozās pliko ballītes Maskavā, kur manītas arī vairākas Kremlim pietuvinātas Krievijas estrādes zvaigznes, notiek skarba izrēķināšanās ar «netikļiem». Putinam netīk tādas izvirtības!

    Kas to būtu domājis, ka muļķīgā pliko ballīte, kuru Maskavā sarīkoja TV zvaigzne un ietekmele Anastasija Ivlejeva, gūs ne tikai plašu rezonansi, bet arī radīs tik nopietnas sekas? Slaveno viesu piedauzīgais izskats un uzvedība, kurā saskatīta pat LGBT propaganda, sadusmojusi gan tautiešus, gan pašu prezidentu Vladimiru Putinu. Un sods par šķietami nevainīgu ālēšanos ir tiešām skarbs… Valdība pieprasa aizvākt slaveno tusiņa viesu sejas no visiem Vecgada raidījumiem, TV projektiem un koncertu skatuvēm.

    Vistrakāk šajā darvā iekritis Kremļa mīlulis Filips Kirkorovs. Viņš gan publiski taisnojās, ka iegājis ne pa tām durvīm un nožēlo, ka tur parādījies, tomēr viņam bija jāsniedz paskaidrojumi policijā.  Piektdienas pēcpusdienā tika paziņots, ka nopelniem bagātā tautas mākslinieka nosaukums viņam tomēr netiks atņemts.

    Par Filipu labu vārdiņu aizlicis Kremļa propagandists Vladimirs Solovjovs – sak, Kirkorovs esot savējais, jo skaidri paudis atbalstu Krievijas karam Ukrainā

    un koncertējis Krimā. Tomēr vairāki Filipa koncerti gada nogalē ir atcelti, un arī no jaunās filmas «Ivans Vasiljevičs maina visu» aktieri tomēr izgrieza…

    Vairākas radio stacijas paziņoja, ka vairs neatskaņos plikās ballītes viesu, tostarp arī Dima Bilana, kurš tur bijis vien īsu brīdi, dziesmas. Bet mūzikas producents Maksims Fadejevs jau attiecies no dziedātājas Gļukozas, kura arī pusplika gorījusies slavenajā ballītē. «Vairs negribu, lai mani asociē ar šo mūziķi!» paziņoja viņš.

    Tikmē vislielākā vaininiece,

    ballītes organizatore Ivlejeva jau vairākas dienas aizgūtnēm raud kameras priekšā un lūdz tautai piedošanu,

    , jo no viņas plānots piedzīt vairākus miljonus eiro par labu Krievijas armijai. Savukārt žurnāliste Ksenija Sobčaka nebeidz vien kaismīgi apliecināt mīlestību savai valstij, jo baidās palikt bez darba…

    Dziedātāja Lolita gan samiernieciski paziņo, ka saprot tos, kuri pieprasa aizvākt viņu un citus slavenos tusiņa dalībniekus no skatuves un TV. Jau zināms, ka ir atcelts viņas koncerts Vecgada vakarā. «Pierodu būt mājsaimniece,» slaukot istabu, saviem sekotājiem video tiešraidē saka viņa, un uzsver, ka tāpat jau esot pensionāre.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē