• Keitas pazušanā aizdomās tur princi Viljamu. Viņam ir dēka ar bijušo modeli?

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    18. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Ekrānuzņēmums no video
    Velsas princese Keita Midltone ir mīklaini pazudusi, un briti tam meklē un atrod arvien jaunus izskaidrojumus. Varbūt pie vainas patiesībā ir nevis slimošana, bet gan krāpšana? Arvien vairāk runā par to, ka princim Viljamam esot mīļākā.

    Laiks rit, kopš princeses vēdera dobuma operācijas pagājuši jau divi mēneši, bet no britu mīlules Keitas Midltones nav ne miņas. Vājie mēģinājumi pierādīt, ka viņai viss ir labi, britus uztrauc vēl vairāk nekā klusēšana. Keitas dīvainā prombūtne kļuvusi par labu augsni baumām un konspirāciju teorijām. Vieni domā, ka viņa ir komā, sirgst ar anoreksiju, veikusi neveiksmīgu plastisko operāciju vai pat mirusi. Citi nu jau ir diezgan pārliecināti, ka pie vainas ir princis Viljams, kurš esot uzsācis mīlas dēku. Viņu laulība esot briesmās, un pazemotā Keita esot aizmukusi no karaliskā īpašuma.

    Ar katru dienu arvien vairāk tiek runāts par to, ka princim sirdī iekritusi lēdija Rouza Hanburija. Viņas māte ir modes dizainere Emma Hanburija, bet Rouza pati ir izbijusi modele. Pirms dažām dienām viņa nosvinēja 40. jubileju. Rouzas dzimtai vienmēr bijusi cieša saikne ar karalisko ģimeni.

    Rouzas vecmāmiņa Lēdija Elizabete Longmana bijusi karalienei Elizabetei II īpaši pietuvināta persona.

    Longmana tālajā 1947. gadā bija arī līgavas māsa karalienes kāzās. Arī viņas pēcteči ir saglabājuši un lolojuši draudzību ar karalisko ģimeni. Lēdijas Elizabetes Longmanas mazmeita Rouza uzturēja labas attiecības ar Keitu un Viljamu, un kopā ar savu vīru lordu Deividu Šolmondliju piedalījās prinča un princeses kāzās 2011. gadā. Rouza pie vīra izgāja 2009. gadā, vien pāris dienas pēc saderināšanās. Viņiem ir trīs bērni – dvīņu puikas un meita. 

    Rouza Hanburija
    Rouza Hanburija

    Baumas par prinča Viljama un Rouzas dēku uzvirmoja 2019. gadā. Tolaik žurnāls «The Sun» rakstīja, ka princim Viljamam esot sānsolis ar triju bērnu māti Rouzu, kamēr viņa sieva Keita bija stāvoklī un gaidīja viņa jaunāko dēlu princi Džordžu. Intrigu raisīja arī runas, ka

    «Keita it kā esot palūgusi Viljamam izslēgt Rouzu no visiem karaliskās ģimenes pasākumiem,»

    tolaik rakstīja slavenību žurnāls «In Touch». Medijs pauda, ka Keita pēc vīra sānsoļiem netaisās šķirties, tomēr abu attiecības ir iedragātas.

    Vai tiešām Viljams sekos sava tēva pēdās un riskēs pazaudēt savu daiļo un tautā tik iemīļoto sievu? Briti vēl cer, ka pricese sveika un vesela parādīsies sabiedrībā ap Lieldienām, jo tādas prognozes savulaik izteica princis Viljams. Arī britu karaliskās ģimenes aprakstnieki atzīst, ka līdz šim nav bijis nekādu pierādījumu par Viljama sakaru ar Rouzu un, visticamāk, tas arī nekad netikšot komentēts.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē