• «Ford» saņem apbalvojumu par inovācijām auto nozarē

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ikgadējās «AutomotiveINNOVATIONS» balvas pasniegšanā «Ford» izpelnījās augstāko novērtējumu kategorijās «Autonomā braukšana un vadītāja atbalsta sistēmas» un «Auto savienotie pakalpojumi», līdz ar to iegūstot titulu «Inovatīvākais lielzīmols 2023».

    Lai noteiktu 2023. gada konkursa uzvarētāju, Vācijā bāzētais Auto pārvaldības centrs un «PricewaterhouseCoopers GmbH» izvērtēja 1088 inovācijas 29 globālajās autoražotāju grupās, kurās ietilpst vairāk nekā 80 zīmoli. Cīņu par titulu «Ford» noslēdza ar kopvērtējumā saņemtiem 91,2 punktiem, otrajā vietā aiz sevis atstājot «Volkswagen» (82,0 punkti) un trešajā – «Toyota» (64,6 punkti).

    Uzvaru kategorijā «Autonomās braukšanas un vadītāja atbalsta sistēmas» («Autonomous Driving & ADAS») nodrošināja «Ford» 2. līmeņa pašbraukšanas sistēma «BlueCruise», kas iekļauta «Mustang Mach-E» aprīkojumā. Atzinību izpelnījās arī modeļa F-150 sakabes asistents «Pro Trailer Hitch Assist».

    Augstāko novērtējumu kategorijā «Auto savienotie pakalpojumi» («Connected Car Services») Ford saņēma par SYNC 4 mākoņdatošanā balstīto navigāciju, kas uzstādīta kompaktajam modelim Focus. Augstu novērtējumu zīmols ieguva arī divās pārējās kategorijās – gan «Elektriskā piedziņa» («Electric Drive»), gan «Saskarne un savienojamība» («Interface and Connectivity») Ford piekāpās tikai vienam konkurentam.

    «Pat 120 gadus pēc dibināšanas mēs konsekventi ieviešam jauninājumus, transportlīdzekļu un tehnoloģiju ražošanas uzmanības centrā paturot klientu vajadzības,» sacīja Zilke Zaica, «Digital Products Europe» direktore, kura «Ford» vārdā saņēma apbalvojumu.

    «Autobūve šobrīd piedzīvo neredzēti straujas pārmaiņas, tāpēc atzinība par mūsu inovācijām tieši tagad ir panākums, ar ko patiesi varam lepoties un kas apliecina mūsu kompānijas pielāgošanās spējas, meistarību un nezūdošās ambīcijas.»

    Auto pārvaldības centrs ir neatkarīgs auto nozares un mobilitātes izpētes un stratēģisko konsultāciju institūts Lietišķo zinātņu universitātē Bergišgladbahā Vācijā. Ar «AutomotiveINNOVATIONS» balvu pieredzējusī ekspertu žūrija, ko sadarbībā ar «PricewaterhouseCoopers» vada centra direktors prof. Dr. Štefans Bracels, pauž atzinību inovācijām auto inženierijā.

    «Pirmo reizi kopš 2014. gada «Ford» atkal ir novatoriskākais lielzīmols,» saka Bracels.

    «Viens no šo panākumu faktoriem ir augsts novatorisko spēku līdzsvars vissvarīgākajās tehnoloģiju jomās.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē