• Elektrība un «Jeep» roku rokā – prezentēts jaunais «Avenger 4xe»

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pēc elektriskā «Avenger» milzu panākumiem Jeep zīmols tagad piedāvā pilnīgi jaunu modeļa versiju – «Jeep Avenger 4xe». Pilnībā elektriskā versija kļuva par 2023. gada Eiropas Gada auto, bet tagad zīmols savā klāstā ievieš inovatīvo 4xe ar vieglā hibrīda tehnoloģiju. Šī sistēma piedāvā vairāk nekā tikai samazinātus izmešus; tā nodrošina elektrizējošu braukšanas pieredzi visos apvidus apstākļos.

    Ēriks Laforžs, Jeep zīmola vadītājs Eiropā: «Jaunais Jeep Avenger 4xe ir pagrieziena punkts zīmola attīstībā. Mūsu veiksmīgā modeļa jaunākā versija apvieno «Avenger» kompaktos izmērus un daudzpusību ar pilnpiedziņas sistēmas veiktspēju. Rezultāts ir nepārspējamas spējas dinamiskākai braukšanas pieredzei. Jaunais «Avenger 4xe» vainago zīmola 4×4 SUV piedāvājumu visos segmentos.»

    Izmantojot elektrifikācijas jaudu, jaunais «Avenger 4xe» nodrošina nepārspējamu vilci un veiktspēju bezceļa apstākļos. Automobilis apvieno 136 ZS (100 kW) iekšdedzes dzinēju ar diviem 21 kW elektromotoriem, kas piedzen abas asis un aizmugurējiem riteņiem novada 190 Nm griezes momentu.

    Pateicoties power looping tehnoloģijai, jaunais «Avenger 4xe» garantē visu riteņu piedziņas vilci neatkarīgi no akumulatora uzlādes stāvokļa, lai nodrošinātu nevainojamu un pārliecinošu braukšanas pieredzi visdažādākajos apvidos.

    Nelielos ātrumos jaunā «Avenger 48V Mild Hybrid» sistēma ļauj braukt arī pilnībā elektriskā režīmā, šo iespēju nodrošinot elektromotoram, kas iebūvēts automātiskajā sešpakāpju e-DCS6 divsajūgu pārnesumkārbā.

    «Avenger» variantu klāsts apliecina zīmola apņemšanos sniegt klientiem izvēles brīvību, kā arī apņēmību veicināt elektrificētu transportlīdzekļu pieejamību. Piedāvājot daudzveidīgu spēka agregātu klāstu, divu veidu pārnesumkārbas (automātisko un manuālo), kā arī divus priekšpiedziņas variantus un pilnpiedziņu, «Avenger» ir piemērots visdažādāko automobilistu vajadzībām un vēlmēm. Vai izvēle kristu uz progresīvo BEV tehnoloģiju, elektrificēto 48V vieglā hibrīda sistēmu vai tradicionālo benzīna dzinēju, autovadītāji var iegādāties tādu Avenger, kas atbilst viņu vērtībām un braukšanas prasībām.

    48V vieglā hibrīda tehnoloģijas un pilnpiedziņas apvienojums «Avenger 4xe» modelī atspoguļo «Jeep» zīmola nodomu piedāvāt ilgtspējīgu 4×4 braukšanas pieredzi, vienlaikus saglabājot atvērtību un pieejamību Eiropas klientiem. «Jeep» zīmols vienmēr ir tiecies uz mērķi atvērt sevi cilvēkiem un piedāvāt pilnu 4×4 automobiļu klāstu, kas pielāgots ikviena klienta vajadzībām.

    «Jeep Avenger 4xe» pasūtījumu pieņemšana sāksies līdz 2024. gada beigām.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē