• Darbu atsāk arī digitālās mākslas centrs Digital Art House

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Gandrīz pēc pusgadu ilgas klusēšanas, ko diktēja valstī noteiktie ierobežojumi, darbu ir atsācis lielākais un mūsdienīgākais digitālās mākslas centrs Baltijas valstīs Digital Art House, informē centra pārstāvji,

    Digital Art House digitālās mākslas centrs piedāvā ceļojumus mākslas pasaulē, izmantojot tehnoloģijas, kuras sniedz jaunu skatu uz dažādos laikmetos tapušajiem izcilu mākslinieku darbiem. 

    Lai skatītāji varētu pilnībā iegrimt mākslas pasaulē, šosezon tiek piedāvāti non stop seansi, kuros viena apmeklējuma laikā var noskatīties vairākas izstādes. Ievērojot spēkā esošos noteikumus, sākot ar 9. jūniju, centrs atsāk piedāvāt arī privātos seansus.

    «Ziemā un rudenī strādājām pie jauniem projektiem, un, ticiet man, mums ir ar ko jūs pārsteigt,» saka centra dibinātājs Romāns Morozovs. "Jauna, kompaktāka zāle, kas sniedz principiāli jaunas iespējas interaktīvām darbībām, kurās esam realizējuši savas visdrosmīgākās un radošākās idejas: unikāla, kombinēta fotoimersīva ūdens izstāde, interaktīvās izstādes bērniem, katru piektdienu mūzikas vakari Digital Art House lobija bārā, imersīvās diskotēkas."

    Šobrīd pieejamās izstādes:

    • Gustavs Klimts — ODA sievietei, dzīvei un mīlestībai. Slavenie Gustava Klimta «zelta perioda» darbi, viņa skaistās ainavas un juteklīgie portreti savīti vienā stāstā par mākslinieka daiļradi.
    • Mikelanželo. Nemirstīgā klasiskā mūzika, fantastiski meistara darbi, kuros attēlots cilvēces ceļš – no pasaules rašanās līdz galējam spriedumam.
    • Hieronīms Boss. Hieronīma Bossa gleznas ir ne tikai vizuāli intriģējošas, tās ir piepildītas ar alegorijām un daudzveidīgiem simboliem.
    • Izcilie modernisti: no Monē līdz Kandiskim. Multimediālā «dzīvo gleznu» izstāde ir kā ceļojums 19. gadsimta beigu un 20. gadsimta sākuma mākslā, kas bija ļoti daudzveidīga un bagāta ar jaunām tendencēm un virzieniem- šis ir periods, kad tika noliegtas tradīcijas un atklāts neizsmeļams mākslinieku potenciāls.
    • Vincents Van Gogs. Izstādē var ne tikai apskatīt vairāk nekā 400 izcilā meistara šedevrus, kas gleznoti dažādos viņa dzīves posmos – Nīderlandē, Parīzē, Arlā un Overā pie Uāzas, bet arī sajust viņa pasauli caur vēstuļu prizmu, kuras atklāj meistara dvēseli un emocijas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē