• Aicina svētdien sociālajos medijos sasaukties Ukrainas atbalstam

    Karš
    Ziņu aģentūra LETA
    22. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Svētdien, 24.jūlijā, sāksies sociālo tīklu platformu akcija «Caur saulespuķēm sasauksimies Ukrainas atbalstam!», aģentūru LETA informēja Latvijas Pilsoniskās alianses (LPA) pārstāve Madara Aldiņa.

    Akcijā LPA un Eiropas Kustība Latvijā (EKL) aicina šajā dienā, kad būs pagājuši pieci mēneši kopš Krievijas kara pret Ukrainu sākuma, iesaistīties ikvienu Latvijas iedzīvotāju, tverot fotomirkļus ar Ukrainas simbolu – saulespuķēm – un daloties ar tiem sociālajos tīklos, tādējādi izrādot savu atbalstu Ukrainai un tās cilvēkiem.

    Lai piedalītos akcijā, iedzīvotāji aicināti atrast un nofotografēt saulespuķi, daloties ar attēlu sociālajos tīklos. Dalībniekiem savā ierakstā iespējams izmantot tēmturi #SaulespuķesUkrainai!, atzīmēt saulespuķes atrašanās vietu un cilvēku, ar kuru vēlas sasaukties kopīgam atbalstam Ukrainai.

    «Ukrainā joprojām katru dienu tiek nogalināti un ievainoti civiliedzīvotāji, un palīdzība darbos, kā arī simboliska atbalsta veidā joprojām viņiem ir nepieciešama. Tverot fotomirkļus ar Ukrainas simbolu – saulespuķēm – vēlamies parādīt, ka savās domās un darbos joprojām esam ar Ukrainu, un šādā veidā sasaukties ar citiem, kam nav vienalga,» akcijas mērķi skaidro LPA direktore Kristīne Zonberga.

    Latvijas iedzīvotāji jau kopš pirmās kara dienas nesavtīgi ir meklējuši veidus, kā palīdzēt Ukrainai un tās iedzīvotājiem, ziedojot naudu un mantas, daloties ar mājokli, brīvprātīgi strādājot atbalsta centros un nevalstiskajās organizācijās, norāda akcijas organizatori.

    Šāda sociālo tīklu aktivitāte ir turpinājums akcijai «Saulespuķes vienotai Eiropai kopā ar Ukrainu», ko LPA un EKL aizsāka 24.martā, atzīmējot mēnesi kopš neprovocētā Krievijas iebrukuma Ukrainā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē