• AUDI Q3 SPORTBACK

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Audi Q3 ir praktisks premium klases apvidus auto ar modernu un tehnoloģiski bagātīgu interjeru. Uzmanību piesaistošā, dinamiskā āriene izstaro pilsētniecisku dzīvesstilu, kas pārsteidz arī ar savu funkcionalitāti. Tāpat, kā jebkurš cits no Audi auto saimes, otrās paaudzes Q3 ir izsmalcināts neatkarīgi no izvēlētā dzinēja tipa, iemiesojot virkni praktisku ekstru bāzes aprīkojumā.

    Cena: no 34 650 eiro

    • Dinamiska braukšana.
    • Uzmanības centrā digitalizācija.
    • Ietilpīgs un pielāgojams.

    Elīza Astra Vectirāne: «Audi man ir sirdij tuvs! ­Jaunais Audi Q3 ļoti labi piestāv sievietēm. Tas ir izskatīgs krosovers, kas paredzēts tiem, kuri vēlas stilīgu un labu auto. Man patīk ātrums, tāpēc gribētos ko jaudīgāku par 1,5 l benzīnu, taču zinu, ka Q3 ir pieejams ar lielāku dzinēju un vairāk zirgspēkiem. Patīk, ka sēdēšana ir augstāka nekā manā ikdienas A4. Skaists auto, kas būtu piemērots manai mammai!»

    Linda Zariņa: «Šī bija jau trešā reize, kad centos tikt uz IEVAS auto testu. Šoreiz man beidzot izdevās tikt starp laimīgajām! Audi Q3 ir kompakts un neliels krosovers, kas mūsu ģimenē varētu arī būt kā otrais auto. Lai arī mums ir trīs bērni, kopā visi braucam reti, tāpēc ietilpība nebūtu pats svarīgākais. Man ir būtiski, lai ar šābrīža degvielas cenām auto būtu ekonomisks, arī ērts un vizuāli pievilcīgs – Q3 ir ļoti skaista krāsa. Forši, ka šeit atslēgu nevajag izņemt no somiņas, lai atslēgtu un iedarbinātu auto. Gluži kā Pauls Timrots teica: kas tad te var nepatikt!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē