• 2024. gada Lielais horoskops visām zīmēm. Kāds būs Zaļā Pūķa gads!

    Horoskopi
    Marta Kalniņa
    28. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Saskaņā ar Austrumu Mēness kalendāru jauns gads sāksies 2024. gada 10. februārī pulksten 00:59. Astroloģe Inita Dilāne atklāj, kā pārējās zīmes šogad sadzīvos ar šā gada saimnieku Zaļo koka Pūķi.
    Nākamais: Žurka

    Leģenda vēsta, ka Buda pirms savas aiziešanas no šīs zemes bija uzaicinājis ciemos visus dzīvniekus, taču atsaucās tikai divpadsmit. Vērsis ar Žurku uz muguras atsteidzās pirmais. Buda, izrādot godu katram no šiem divpadsmit dzīvniekiem, piešķīra gadu, kuru būs jāpārvalda. Žurka aši nolēca no Vērša muguras un palūdza Budam, lai pirmo gadu divpadsmit gadu ciklā piešķir viņai. Tādā veidā Žurka kļuva par pirmo šajās sacensībās un iesāka gadu ciklu. Katram gadam ir savs dzīvnieks, stihija un krāsa. Šogad valdīs koka stihija un zaļā krāsa.

    Pūķis simbolizē radošumu, atklātību, daudzpusību un milzum jaudīgu enerģiju.

    Mītisks tēls, kurš nāk no fantāziju pasaules un kurš atšķirībā no pārējiem dzīvniekiem reāli dzīvē nepastāv, viņš šajā gadā piedāvās vairākas iespējas tiem, kuri ir atvērti pārmaiņām. Tiem, kuri ir elastīgi un pretimnākoši attiecībā uz jauninājumiem tehnoloģijās. Pūķa enerģija ļaus straujākiem soļiem aktivizēt un transformēt iesāktos procesus un pacelt tos jaunā līmenī ar plašu un skaļu vērienu. Jāņem vērā, ka šis ir koka pūķis, kas veicina auglību un attīstību, mudinot rast vairākus risinājumus arī brīdī, kad ceļš ir tikai viens. Pūķis ļaus pacelties pāri savām bailēm, pāri nezināmajam un jaunajam.  Austrumos tic, ka piedzimt Pūķa gadā ir vislabāk, jo Pūķis dzimst zem veiksmes zīmes, un tas dod jaundzimušajam daudz spēka un enerģijas.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē