Ineta MeimaneIntervija«Esmu uzmanības padauza.» Miks Galvanovskis par dzīves rūdījumu, biznesu un mūziku
Ineta MeimaneIntervija«Beidzot varu par to runāt.» Aktrise Ieva Segliņa par tēva alkoholismu, mammas aiziešanu un ceļu kino
Līga AndžānePersonībasDziju karaliene ar dumpinieces garu. Helga Isagere par dizainu, laikmetīgu estētiku un radošo brīvību
Iveta DzērveIntervija«Man no sirds riebjas sievietes, kuras nepalīdz citām sievietēm.» Nino Haratišvili par dzīvi, vēsturi un literatūru
Ineta MeimaneIntervija«Visas citas manis dziedātās meitenes mirst.» Kristīne Opolais par dzīvi, karjeru un sapni nodziedāt Minniju
Ineta MeimanePersonībasBaibas Indriksones «aizliegtā» mīlestība: Tajos laikos tas bija ārkārtīgi amorāli
Ilze Vītola-GrūzīteAttiecības«Dzīve jau tā ir pilna dažādu grūtību, ja vēl būtu drāmas…» Sējānu mīlestības formula
Dagnija ZīverteLeģendas stāstsSieviete, kura attapībā pārspēja aukstasinīgākos slepkavas. Pa pēdām rakstniecei Agatai Kristi
Ineta MeimaneIntervijaKafijas kapteinis. Gatis Zēmanis par Kalves fenomenu, uzdrīkstēšanos un dzīves rokenrolu
Ineta MeimanePersonības«Es neesmu bijusi svētā.» Maija Doveika atklāti par dzīvi bez filtra, atkarībām un derību ar Dievu