Ieva JātniecePersonības«Kādā brīdī vienkārši atrados uz ielas.» Ērģelniece Apkalna atklāti par sāpīgu šķiršanos un skaistu satikšanos
Ieva JātniecePersonībasDabas pētnieks Māris Olte: Ērgļu stacijā vienlaikus esmu karalis un miskastnieks
Iveta DzērvePersonībasAgneses Budovskas pirmā intervija pēc aiziešanas no teātra: «Man ir mana dzīve»
Lolita LūsePersonības«Man viņš ir tas pats vīrs, kas bija pirms tam.» Iespējams, vienīgā pāra intervija ar Gunitu un Viesturu Kleinbergiem
Ieva JātniecePersonībasIlze Viņķele: Mani apsūdzēja nodarījumā, kas šķita nesavienojams ar manu būtību
Ineta MeimanePersonībasMāris Gailis par dzīves grūtībām: Ja es nebūtu aizgājis no politikas, mēs ar Zaigu būtu izšķīrušies
Anija PelūdePersonībasGinekologs Kristians Šušpanovs: Ar pacientēm runāju godīgi. Dažām tas var nepatikt
Santa AnčaPersonībasMinistres Baibas Bražes atklātākā intervija: Ir jāsaglabā sava dzīve un jāpaliek cilvēkam
Iveta DzērvePersonībasKulināre Signe Vanaga atklāti par šķiršanos: Es salauzu ne tikai viņa dzīvi, bet arī savu