Kaija ZembergaIedvesmojošs stāsts«Vienā brīdī Dievs mani noņēma no trases.» Mārtiņš Egliens pēc slimības atgriezies citai dzīvei
Sandra EglītePersonības«Varu pateikties Dieviņam, ka esmu saticis īsto sievieti.» Slavenākā «Čikāgas piecīša» Alberta Legzdiņa likteņstāsts
Kaija ZembergaPersonības«Esmu nezāle, ko nevar izravēt.» Rēzija Kalniņa par iziešanu cauri ellei un mākslu piedot
Līga BlauaPersonības«Iesākts ir daudz un laika atlicis gaužām maz.» Pēdējā saruna ar režisoru Jāni Streiču
Līga BlauaPersonības«Šeit es vēl neesmu bijis…» Režisors Uģis Olte par meža tumšo pusi, Ķibildu zārkā un brīvību aiz kameras
Ieva SmilgaDzīvesstāsts«Tikai nenormālajiem nav bail.» Uldis Veispals – kaskadieris, kurš ieguldījis mūžu filmu mākslā
Līga BlauaDzīvesstāsts«Ja gribēju būt laimīga, man bija jāiemācās izturēt nelaimi.» Dziedātājas Lolitas Vambutes dzīves simfonija
Sandra EglīteLasāmgabalsViņš zināja, kas notiks. Džordža Orvela skaudrā patiesība, ko pasaule negribēja dzirdēt
Sandra EglītePersonībasDivi maģistri, trenera sertifikāts un sveces betonā. Kāpēc Anitens nespēj atpūsties?
Sandra EglītePersonībasDžentlmenis, skaistais baleta princis un pat reiz hokejists. Haraldu Ritenbergu pieminot