• VIDEO: Vai tas bija kokaīns? Nopludināts video, kurā vietējās zvaigznes šņauc baltu pulverīti

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Vietnē Twitter lielu popularitāti guvis video, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki lieto baltu pulverveida vielu. Video bija redzama dziedātāja Alise Haijima, influencere Sudraba Kaija (Emīlija Sama), grupas Singapūras Satīns dalībnieks Kristaps Strūbergs un vides raidījumu vadītājs Māris Olte.

    Kā redzams īso video savā Instagram konta īsstāstos ievietojusi dziedātāja Alise Haijima, taču kāds no jauniešiem to ir ierakstījis un padarījis publisku sociālajos medijos. Video tapis nesen saistībā ar televīzijas šova filmēšanu.

    Šovbiznesa zvaigznes atrodas pie galda uz kura atrodas celiņi ar kokaīnam līdzīgu vielu. Nākamajā kadrā redzams kā Olte balto pulverveida vielu iešņauc.

    Olte portālam jauns.lv pastāsta: «Kad aizbraucām uz Islandi, mūsu kompānijas jaunieši viegli sadullojās. Viņi mani ievilka mūsdienu tendencēs un iepazīstināja arī ar tādu savdabīgu dzērienu kā kokteilis Skinny Bitch. Tas nepalika bez sekām. Jā, vakaros pa glāzītei konjaka iedzeru, bet ne jau tā, kā šie briesmoņi dzēra to kokteili! Un tad jaunieši mani izglītoja, kā kļūt populāram. Ka jāizdara kaut kas traks. Nu jā, tagad patiešām esam kļuvuši populāri. Man tas kokteilis pamatīgi sajauca galvu, tāpēc jau arī uz tādu stulbību parakstījos.» 

    Vides aktīvists medijam atklājis, ka baltā pulverveida viela esot bijusi nekaitīga: «Ai, tas viss bija liela ampelēšanās. Jā, tas bija kaut kāds balts pulverītis. Jaunieši man stāstīja, ka tā esot pavisam nekaitīga viela, kas populāra Oktoberfest laikā, lai ākstītos un tēlotu, it kā šņauktu kokaīnu. Un tad nu arī mani ceļabiedri ākstījās un jautrojās. Patiesībā es vispār sēdēju blakus istabā, līdz jaunieši mani pasauca, smējās, ka jākļūst populāriem. Jautrība bija liela, arī es nolēmu paākstīties.

    Iešņaucu kaut kādu baltu figņu, no kā deguns kutēja ilgāku laiku.

    Nu kāds kokaīns Islandē?! Tas būtu dīvaini, ja es nodarbotos ar tādām lietām.»

    Olte arī paudis nožēlu, ka šādas lietas cilvēkus interesē vairāk nekā vides jautājumi.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē