• Vāc naudu, lai Vija Vētra varētu atgriezties Latvijā. Nosvin svešumā 101. jubileju

    Jubilāre
    Evija Kalnbērza
    13. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vijai Vētrai jau 101!
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Vijai Vētrai jau 101!
    Horeogrāfe, pedagoģe un dejotāja Vija Vētra 6. februārī nosvinēja savu 101. dzimšanas dienu ASV, bet vairāk par visu gribētu būt šeit – dzimtenē.

    Par godu Vijas Vētras dzimšanas dienai Rīgā notika koncerts »Deju Vētra 2024», kurā uzstājās 18 deju grupas no dažādām Latvijas pilsētām. Koncerta ieņēmumus veltīs mākslinieces atbalstam un iespējai atgriezties Latvijā. Pērn sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Vija Vētra atklāja, ka vēl aizvien vēlas mūža nogali pavadīt dzimtenē, bet diemžēl šis sapnis pagaidām tā arī nav piepildījies. Jāteic, Vija neslēpj, ka šeit vēlas dzīvot cienīgos apstākļos, vēlams – valsts piešķirtā mazā dzīvoklīti Vecrīgā, bet tāds viņai diemžēl netiekot piedāvāts.

    Pagājušajā vasarā no Latvijas leģendārā dejotāja aizbrauca smagu sirdi. «Šī laikam būs mana pēdējā reize, kad viesojos Latvijā,» skumji noteica Vija Vētra. Par spīti cienījamajam vecumam, Vija aizvien ir labā fiziskā formā un nezinātājam būtu grūti iedomāties, ka viņa priekšā ir simtgadniece. Vijas domubiedri un talanta pielūdzēji cer, ka izdosies piepildīt Vētras kvēlāko sapni, un viņa vecumdienās vēl varēs izbaudīt dzimtenes skaistumu.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē