• Ulmanis un Voitišķis par aiziešanu no «Jumpravas»: Tādu šoku negaidīja neviens

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Sarunu raidījumā «Pasaki to skaļi» viesojās leģendārie mūziķi un draugi – Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis. Abi kopīgi darbojušies tādās grupās kā «Jumprava» un «Lādezers». Atklātā sarunā abi raidījuma varoņi atcerēsies notikumus un sajūtas, kuras pārņēmušas, kad paziņojuši par savu aiziešanu no grupas.

    «Tas bija stāsts. Aigars man piezvana. Ingu, es zinu, ka tu iesi prom, es gribu ar tevi satikties. Mēs aizbraucām uz vienu krogu Rīgā, diezgan daudz sadzērāmies. Aigars man pateica, ka arī viņš iet prom no «Jumpravas»,» stāsta Ingus Ulmanis

    Par šādu drauga Aigara Voitišķa lēmumu Ingus esot bijis šokā, jo nekas par to neesot liecinājis, lai gan pats personīgi jau bija izlēmis, ka grupu pametīs.

    «Pēc koncerta apsēdāmies autobusā. Es teicu, ka mums ir jārunā. Tad, kad es izgāju priekšā, visi jau laikam saprata par ko būs saruna. Es pateicu savu sakāmo. Tad piecēlās no autobusa aizmugures Aigars un ka viņš pateica, tādu šoku grupā negaidīja neviens.»

    Ulmanis uzskata, ka tas viņiem abiem esot bijis pareizais lēmums, kas ļāvis pārējiem grupas puišiem uzrakstīt ļoti spēcīgus skaņdarbus. Tas esot bijis kā grūdiens ikvienam.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē