• Sipenieces jaunais humoršovs – smieklīgi vai vecmodīgi?

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    8. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Raidījums "Nu, nopietni?"
    Foto: Publicitātes foto
    Raidījums "Nu, nopietni?"
    Šajā rudenī Baiba Speniece-Gavare atgriezusies jokotājas ampluā TV3 jaunajā raidījumā «Nu, nopietni?». Skatītāju domas par to dalās.

    Ilgu laiku humora šovu Latvijas TV kanālos vispār nebija, un daudziem bija nostalģiskas atmiņas par to, kā ekrānos ar saviem jokiem spridzināja Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze. Nu viņi ir atgriezušies mūsdienīgākā veidolā, un nu jau pāris nedēļu kopā ar modeli un raidījumu vadītāju Māru Sleju un komiķi Rūdolfu Kugrēnu joko jaunajā raidījumā «Nu, nopietni?». Skatītāju domas dalās. Vieni, atkal vērojot savulaik populāro rubriku «Saeimas sarunas», smejas vēderu turēdami, citi saka – divreiz vienā upē iekāpt nevar, un raidījums «Savādi gan» stilā mūsdienās vairs nemaz nerullējot.

    «Viss sākās ar to, ka TV3 šogad svin 25, jubileju, un tai par godu tapa labāko raidījumu apkopojums.

    Varbūt izklausīsies iedomīgi, bet ideja, ka vajadzētu reanimēt šādu raidījumu, pieder man,» neslēpj Baiba.

    «Arī manas meitas ik pa laikam mēdz skatīties «YouTube» vecos raidījumu ierakstus un atgādina – bija tik jautri,» piebilst viņa. «Kad veidojām jubilejas pārraidi, skatoties pirms padsmit gadiem populārus raidījumus «Savādi» gan un «Valstī viss ir kārtībā», sapratām – tiem līdzīgu nav. Nolēmām, ka veidosim ziņu raidījumu, kas paskatīsies uz notikumiem no cita skatpunkta. Laiks tam šobrīd ir pateicīgs un izdevīgs, jo politiskā situācija mums dod daudz pārdomu vielas,» uzskata Baiba.

    Sipeniece-Gavare ir pārliecināta – šādam raidījumam mūsdienās ir vieta. 

    «Cilvēkiem reizēm uznāk grūtsirdība, skatoties analītiskās ziņu pārraides, klausoties «Krustpunktus» un tamlīdzīgus raidījumus.

    Un rodas jautājums – nu, nopietni?! Šitā cilvēki tagad lems manu likteni? Vienīgais, ko varam, – paskatīties uz visu ar ironiju,» teic viņa.

    Baiba piedalījusies arī raidījuma vadītāju atlasē un komandas izveidošanā. «Svarīgi, lai raidījums aptver un to skatās dažādas paaudzes,» teic viņa. Tāpēc izvēle kritusi par labu Slejai un Kugrēnam. «Ar katru brīdi arvien labāk saprotamies.

    Protams, nav iespējams ielēkt vecajās labajās kurpēs, kad raidījumā bija Viesturs Dūle, Aldis Kalniņš,

    bet es priecājos, ka Valters bija vienisprātis ar mani par šāda raidījuma nepieciešamību un bija tam gatavs. Rūdolfs un Māra ir spēcīgi un talantīgi savā jomā. Man patīk, kā viņi strādā, viņu attieksme pret to, ko dara. Komandas gars pamazām radīsies, kopā ejot kādu ceļa gabalu. Ar katru mirkli kļūst labāk, top skaidrāks, kādā virzienā ejam,» optimistiska ir Baiba. Turklāt viņas paziņu lokā visi esot priecīgi, ka ēterā atkal ir tieši šāds humora šovs. Pēc pirmā raidījuma noskatīšanās ļaudis sūkstījās, ka tiekot apspēlēti jau novecojuši notikumi. Baiba teic: «Pirmais raidījums bija domāts kā 25 gadu notikumu kopsavilkums, un tā noslēgumā teicām: «Ja kas, varam tikties arī nākamnedēļ!» Tagad katru nedēļu taps sabiedrībā un politikā aktuālāko notikumu apskats.»

    Vairāk par pārmaiņām Baibas dzīvē lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Kā klājas Raimondam Paulam pēc Lanas aiziešanas
    • Vai slavu var nopirkt par naudu? Laimes pārdevēja Uresina iekrīt par 999 dolāriem.
    • Tautā iemīļotajam aktierim Uldim Dumpim 80! Sieva Daina atklāj, kādas svinības ieplānotas
    • Sipeniecei izdevies satriecoši notievēt! Kā viņai tas izdevies?
    • Deputāta Dekšņa nāve šokē visus. Draugi Aizkustinoši atvadās pie jūras
    Privātā Dzīve nr40/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē