• Porziņģis pieķerts ar jaunu skaistuli. Fanus sajūsmina arī viņa drauga Peinera frizūra

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    2. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Edijs Pālens / LETA
    Kristaps Porziņģis šo nebija plānojis…

    Spraigu spēli nedēļas izskaņā aizvadīja Nacionālās hokeja līgas komandas "Bruins" un Vegasas «Golden Knights». Tik pat interesanti kā pašu spēli sporta faniem šoreiz bijis vērot arī skatītāju ložu. Tur bija iekārtojies slavenais latvietis, basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis. Un ne jau viens! Viņš uz maču bija devies kopā ar savu draugu, bijušo Latvijas izlases basketbolistu Žani Peineru un kādu skaistu tumšmati. Daiļava bija iekārtojusies pie sāniem Kristapam. 
     

    Pieķerti!
    Pieķerti!
       

    Kādā brīdī pārīti parādīja uz lielā ekrāna – «TD Garden» arēnas kuba, un abu sejās bija manāms mulsums. Šķiet, Kristaps nebūt vēl neplānoja publiskot izmaiņas savā privātajā dzīvē.

    Porziņģa fani tūdaļ sāka apspriest to, ka šī meitene ļoti atšķiras no basketbolista bijušās līgavas Lauras Vizlas. Viņa esot līdzīga aktrisei Selēnai Gomezai. Sportistu aprindās jau iepriekš ir izskanējušas runas, ka Porziņģa un Vizlas attiecības patiesībā izjukušas, jo tajās ienākusi trešā persona. Mēļoja, ka tā arī esot latviete, kas nu baudot dzīvi ar basketbola zvaigzni. Nekas gan vairāk par jauni draudzeni nav zināms, jo līdz šim viņi savas attiecības atstāja ārpus kadra. 
    Interesanti, ka ne mazāku uzmanību basketbola fanu vidu izpelnījusies arī Porziņģa drauga Peinera jaunā frizūra! Viņš izvēlējies patiesi neparastu matu griezumu. Tagad latvietis līdzinoties Džimam Kerijam…

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē