• Miljonāra Fiļa līgava pastāsta, kāpēc nepērk drēbes vietējos tirdzniecības centros

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Oļegs Fiļs un Kristīne Jelinska
    Foto: Instagram
    Oļegs Fiļs un Kristīne Jelinska
    Miljonāra līgava Kristīne Jelinska labprāt dalās ar padomiem, kā būt tik veiksmīgai un skaistai kā viņa. Nesen Kristīne savām sekotājām «Instagram» godīgi atbildēja uz jautājumiem par savu izskatu un dzīvesveidu.

    Kristīne Jelinska labprāt izrāda savu augumu peldkostīmā, un tas raisījis veselu jautājumu sēriju, kā viņai izdodas saglabāt tik slaidu augumu? Kristīne neslēpj – kopš 23 gadu vecuma viņa 3–4 reizes nedēļā svīst sporta zālē un neatļaujas ēst visu pēc kārtas.

    Liels nopelns lieliskajā izskatā esot arī regulārām kosmētiskām procedūrām un masāžām. «Es varētu kaut dienu gulēt kosmetologa krēslā!» atzīstas viņa. Tās viņa veicot katru nedēļu. Arī par mākslīgo skaistumu Kristīnei aizspriedumu neesot.

    «Nesen domāju par filleru ievadīšanu vaigos, bet pagaidām atlikām,» atklāta ir daiļava.

    Viņa arī neslēpj, ka veic injekcijas lūpās un dalās ar savas meistares kontaktiem. Mati gan Kristīnei esot dabiski, nevis pieaudzēti, uzsver viņa.

    Kristīne atpūtā.
    Kristīne atpūtā.

    Kristīne ir kopā ar Oļegu Fiļu jau sešus gadus – kopš brīža, kad ar skandālu sabruka viņa un Santas Zāmueles laulība. «Vai pietiek tikai ar izskatu, lai noturētu bagātu vīrieti?» interesējās kāda Kristīnes sekotāja. Uz to viņa ironiski atbild: «Kā pierādījās «pirms manis», izskatu nevajag. Pietiks tikai ar prātu.» Fiļs pēc šķiršanās turpina cīnīties par naudu un mantu ar bijušo sievu tiesā,  un Kristīne savu dzīvesbiedru tajā ļoti atbalsta.  

    Kristīnei patīk skaistas lieta sun vietas.
    Kristīnei patīk skaistas lieta sun vietas.

    Jelinska neslēpj, ka viņai patīk luksuss.  Viņa mēdz iepirkties lielākoties populāros interneta veikalos, kur tirgo dārgu zīmolu apģērbus interneta veikalos. «Taču «easy» varu nopirkt «Zara» bikses un staigāt «Nike»,» piebilst Kristīne. Pats mīļākais viņai gan esot Latvijas modes zīmols «M-Couture», taču iepirkšanās vietējos tirdzniecības centros gan Kristīnei neiet pie dūšas.

    «Man nepatīk cilvēku pūļi un  lielas kaudzes ar vienādiem drēbju gabaliem,» tā viņa.

     Kristīnes apbrīnotājas aicināja biežāk demonstrēt sociālajos tīklos jaunus tērpus, jo viņa tām esot elegances paraugs, īsta lēdija. Uz to Kristīne atbildēja: «Ikdienā es nepucējos, taču paldies.»

       

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē