• Miglānei apnicis klusēt: Viņai vienai jāaudzina dēls

    Personības
    Gita Vīksne
    26. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Adrianas jaunie mati.
    Foto: No privātā arhīva
    Adrianas jaunie mati.
    «Viņš rūpējas par svešu bērnu, taču aizmirst savu dēlu,» par bijušo vīru sūkstās šovā X Faktors iepazītā dziedātāja Adriana Miglāne.

    «Man ir apnicis klusēt un būt tik labai. Vienkārši nav pacietības vairs visus attaisnot,» uzsver dziedātāja Adriana Miglāne, kas tieši pirms gada šķīra laulību ar sava šobrīd trīs gadus vecā dēliņa Hugo tēvu Krišjāni Sondoru. Līdz šim dziedātāja, jautāta par attiecībām ar bērna tēvu, izvairīgi klusēja, bet nu Miglāne vairs neslēpj – par abu kopējo atvasi rūpējoties viena pati.

    Darba dēļ Hugo tēvs daudz laika pavadot ārpus Latvijas. «Šā iemesla dēļ ir grūti sadalīt dienas, kurās dēlu varētu auklēt es un kurās – viņš. Šķirot laulību, pie notāra mēs abi vienojāmies, ka tēvs bērnu var satikt jebkurā brīdī, sākotnēji saskaņojot to ar mani. No manas puses bija tikai viens noteikums – Krišjānis bērnu nedrīkst ņemt līdzi uz ārzemēm. Nevienā brīdī neierobežoju dēla un tēva satikšanās iespējas, pat tieši otrādi – centos darīt visu, lai tās notiktu,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj Adriana.

    Satikšanās brīži gan izvērtušies sarežģīti, jo katru reizi, kad Krišjānis paņēma pie sevis dēlu, Adriana no bijušā vīra puses piedzīvojusi šantāžu par to, uz kurieni tobrīd plāno doties.

    «Šobrīd esmu no attiecībām brīva meitene un domāju, ka tā tas būs vēl ilgi.

    Tagad man svarīgākā ir dēla laime. Negribu viņu traumēt, iepazīstinot ar svešiem vīriešiem, kuri, nedod Dievs, vēl sāktu mainīties līdzās viņa mammai,» pavēsta Miglāne. Viņas bijušais vīrs gan jau esot paspējis izveidot jaunas attiecības. «Viņa jaunajai draudzenei ir bērniņš. Viņš apmaksā biļetes un aicina ciemos pie sevis, kamēr par savu dēlu jau gandrīz mēnesi nav pajautājis, kā viņam klājas. Man kā mātei tas ir nesaprotami, jo Hugo tomēr ir arī viņa bērns. Kopš viņam ir jaunas attiecības, Krišjānis vairs nesazvanās ar Hugo.

    Viņš dēlu nav apsveicis šajos Ziemassvētkos. Arī trīs gadu dzimšanas dienas ballīti es sarīkoju absolūti viena – Krišjānis nepūlējās necik. Es sagādāju gan svinību vietu, gan dekorācijas, gan arī ēdienu. Tas viss maksā ne mazu naudu. Jā, Krišjānis maksā alimentus, bet kas gan ir 150 eiro mēnesī? Labi ja varu ar tiem samaksāt par bērnudārzu,» tā Adriana.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē