• Māris Ozoliņš par superhītu «Maziņā neziņā»: Tā faktiski ir šķiršanās dziesma

    Slavenības
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    29. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Savulaik ļoti populārais televīzijas šovu režisors un producents Māris Ozoliņš nesen nosvinējis apaļo 60 gadu jubileju, un arī pēc ilgāka pārtraukuma atkal atgriezies pie dīdžeja pults. Kanāla 360TV raidījumā «Pasaki to skaļi» Ozoliņš dalās savos kolorītajos atmiņu stāstos gan par dīdžeja gaitām «mežonīgajos deviņdesmitajos», gan arī – daudz jaunāku laiku pieredzē par to, ka vēlme dejot un priecāties cilvēkos nav zudusi arī par spīti visiem mūsdienu sarežģījumiem.

    Vecākā paaudze noteikti atceras arī Ozoliņa lipīgo dziesmiņu «Maziņā neziņā», kas savulaik raidstacijās skanēja teju nepārtraukti. Protams, daudziem joprojām interesē, vai tā ir veltīta kādam konkrētam cilvēkam, un Māris arī vairs šo personisko, 30 gadus seno stāstu netur noslēpumā.

    «Tā faktiski ir šķiršanās dziesma. Mums ar Mika mammu bija beidzies mūsu kopīgais dzīves posms, mēs tā bijām vienojušies. Viņa bija sakravājusi koferus un devās uz durvīm, un tad, lai tas pēdējais brīdis būtu tāds kā jaukāks, es paņēmu ģitāru un nospēlēju šo iepriekšējā vakarā sacerēto dziesmiņu. Četri akordi, nekā tāda tur nebija, bet es skatos, ka viņa jau to koferi tā kā liek nost, tā kā nav vairs tik pārliecināta. Tad gan teicu, nē, nē, tā tas nebija domāts!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē